Hitno trebam pomoć!!!!! Najhitnije!!!! |
Odgovori |
Korisnik | |
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 18:07 |
Molim sve one koji su u Splitu i okolici (ja sam u Kaštelima) ako zna gdje ima kupit ovakvih bočica....PLEASE!!!!!!!
Jako mi se žuri. Baš ovaj oblik! Evo, jedna moja sređena: na ovoj donjoj slici, to je ova desno: Ako znate di ih ima, i koliko koštaju, molim vas da mi što prije javite-ili ovdje ili na pp. Hvala svima unaprijed. |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ti maredelmare znam gdje ih ima za kupiti u Rijeci. Jedino mi je problem što oni rade samo ujutro, a ja radim. I koštale su oko 10,00 kn komad. Neznam da li sa čepom ili bez.
|
|
valliSa
Mladi grm Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mare ja imam slične i kupila sam ih u studenca, mislim da su bile oko 10 kn komad...
|
|
maredelmare
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U Studenca?????? Nikad vidila u ova dva blizu mene.
Znaš li možda koji je to Studenac? Negdje u Splitu...ili...? Hoya i valliSa, puno hvala na volji da pomognete |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mare dobila sam info da u "jematve" ima raznih boca i bocica..po opisu radi se o asortimanu iz "bumbara"..tako da bi lako moglo bit i ovih tvojih..ako se ne varan "jematva" je negdi na starom putu u dujmovaci...
|
|
maredelmare
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fala ti kaća, baš mi je jučer jedna na sastanku objašnjavala di je to, al je nekako brzo rekla ...nešto šta mi je ličilo na "matva", pa ja već pomislila da sam tudum-nikako skužit šta joj ga to dođe...onda se ona ispravila.
Uglavnom, skužila sam je di je to otprilike. |
|
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |