Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 140> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da vidimo, hoće li?
http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/3425ddcb-Picture%20658.jpg http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/3425ddcb-Picture%20658.jpg TB mi je u brbljaonici objasnila kako ona stavlja smajliće, jer ni njoj nisu funkcionirali, pa sam pokušala na isti način stavit sliku, ali neće... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
važno da si uspjela vratiti se na forum i da ti nije neka šteta na kompu...
pa dođite malo u Kt ti i bigi, nikak da se uspijemo sastati na kavi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Napokon, napokon si nam opet tu...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Polako, kat.rea, mi smo strpljive
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
http://s2.pticica.com/foto/0000959219_s_0_exwpad.jpg[IMG]" />pokušala sam sliku prebaciti, ali neda mi...
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej draga, ma neka si se vratila.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Cure, hvala na podršci, tu sam, samo dok se naučim na novi program.
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Ovo je kao s nekih razglednica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Katica, nadam se da ćeš uspjet rješit ove probleme s CIFom, pa da gledamo i dalje tvoje prekrasno cvijeće
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauuu...sto volim snizenja
![]() |
|
![]() |
|
Konti Bau.....mau u Sesvetama
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Oho ,ulov je bio
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ooo pa to je odličan ulov katek
![]() gdje je bilo sniženje? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Drage moje prijateljice, raduje mešto šečete mojim dvorištem i što mi dajete podstrek da se još više trudim, velika
![]() Misty-da, slažem se s tobom... prvo je bila ograda oko povrtnjaka, jer je morala biti, zbog pesa, a onda sam posadila tayberry, da ima neke koristi od ograde
![]() Nemam nekih novih slikica cvijeća, proljetnice su uglavnom ocvale, ruže cvatu, a uskoro će i ljetnice početi, no jučer sam bila u Bau...mau, pa ima nekih "uskoka"
![]() jučerašnji ulov... za sada samo etikete
![]() klematis "Barbara Jackmann"
![]() Rododendron "Goldflimmer"
![]() Rododendron "Scarlet Wonder"
Sve su bile na akciji... sniženje 50% , kao i afrička ljubičica, a gaulteria je bila snižena 70 %. Malo pomalo, popunjavam ja svoj novi cvjetnjak
![]() |
|
![]() |
|
Meni slike ne mogu dosaditi
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
A ovo je genijalno, i ukras i korist ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
katek, hvala ti za sličku , sad mi je jasnije
![]() ruže su ti super ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ružica je kraljica, grozd cvjetova je prekrasan.. Miriši mi preko ekrana!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |