Andrea01 - nudi - traži |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 6> |
Korisnik | ||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 08 Lipanj 2007 u 22:39 |
|
Budući još nitko nije nudio, evo mene sa prvim sjemenkicama...
![]() Pakujac, srednje visine, roze nijanse Slika slijedi ![]() Ažurirao andrea01 - 08 Lipanj 2007 u 22:39 |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kako je lijeeeeeeeep.Ja bi i to.E a da ja velim susjedu da me kamionom do tebe odveze,Andrea
![]() |
||
![]() |
||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
|
A kad je ono Špancir fest pa da ja dojdem gore? I skupa odpjevamo "V Sanoboru/Varaždinu na placu..." ![]() |
||
![]() |
||
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
|
Baš je medeni
![]() |
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Andrea,krajem 08 mj.I naravno da si dobrodošla,i ne samo ti nego svi
![]() |
||
![]() |
||
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
|
kako je medeeeeeeeen
![]() jeli ti ono rece da nudis ![]() |
||
![]() |
||
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
|
ako je tako ja cvjece uvijek rado primam i nabavljam i kupujem
![]() |
||
![]() |
||
|
pa sto bi se reklo kod mene tuspas mene za sjemenke
![]() |
||
![]() |
||
|
Koliko kandidataaaaa,Andrea ako nemaš u večim količinama nemoj više ni nuditi
![]() Ako ovako nastavimo morat ćemo dogovoriti barem jednom godišnje neki skup i razmjenu cvijeća
![]() |
||
![]() |
||
|
Drušvo, pa nismo samo tu da pričamo o cvijeću, ja barem doživljavam tako ovaj forum... Koliko bilo sjemenki dijeli se na isti broj zainteresiranih...
![]() Ili sačekati na jesen, pa onda da svi zajedno objavimo tko što ima, pa razmjena... ![]() Ažurirao andrea01 - 11 Lipanj 2007 u 17:51 |
||
![]() |
||
|
moze andrea01 ja sam za tvoj prijedlog |
||
![]() |
||
|
Rekla moja baba-pelcere uvijek treba dijeliti(prvom susjedu najprije) jer ako nedo Bog tvoje ugine znaš ko ima"
![]() |
||
![]() |
||
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
|
znači, sajam cvijeća ''cvijet.info'' i to u naturi,
sjajno
|
||
![]() |
||
|
Jeli netko možda ima ehinaceu (nisam sigurna), žuti veliki cvijet kao i rudbekie, ali boja je kao što već sam spomenula žuti? Ja bih si htjela ga zasaditi... Tko ima neka mi sačuva sjeme, a i javite mi!!!
|
||
![]() |
||
|
Naravno, uvijek netko nešto ima, a drugi bi možda volio imati!!! A i suprotno... Recimo, mene zanima i Thunbergia(Crnooka Suzana), a nemam je! Na pojedinim forumima o cvijeću ima i posebna tema NUDIM/TRAŽIM!!! ![]() Ažurirao andrea01 - 12 Lipanj 2007 u 22:07 |
||
![]() |
||
goga ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 02 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 30 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Računam na tebe!!! ![]() |
||
![]() |
||
|
Ja toga ništa nemam
![]() ![]() |
||
![]() |
||
goga ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 02 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 30 |
|
U biti ja sam ovu biljku kupila pod echinaeu ![]() Ažurirao goga - 16 Lipanj 2007 u 08:51 |
||
![]() |
||
|
Ivane, evo stavit ću sliku gdje se jako lijepo vidi ehinacea, a u grmčeku sa strane se skriva... tko? Slabo se vidi, ali tko zna zna...
![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |