Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 14>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
UltraDwlux View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 396
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 18:37
Potpuno procvjetana, sočno-čokoladna kawasaki ružica :D njami smile58
tatjana ovdje je link :http://www.bloom4ever.com/kawasaki_rose_full_bloom.php
za link zahvalni Kami
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 18:33
Napisi gdje se nalaze upute, jer ja imam toliko ostataka
od sivanja, bas mi se svidja da nesto napravim.
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 220
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 18:13
hvala hvala , pa ako jedete tkanine jestive su, a ove dodatke slobodno pljunete ko da su koštice hehe

pa to je origami ruzica koju i kami radi ona mi je rekla di da nadem upute za savijanje, hvala kami

samo ja drukcije radim od nje i druge materijale koristim
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 18:06
Ajde reci da su jestive pa ja odmah dolazim na cascenje, i Ultra bi isto se spakirao i dosao.
Kako se samo sjetis teko nesto divno napraviti, a torbica je super.
Ovo ja preko naocala proucavam
kao to napraviti.
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 09:42
Potpisujem Dwlux-a,izgledaju jestivi a i ocjena za umjetnički dojam je izvrsna!
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 00:22
Imao bih za popljuckati van par brošića i dodataka ali čokoladni dio bi bio delikatesan:Dsmile41smile130 jako lijepo linaaa prvenstveno što volim ruže , drugo što volim ruže neobičnih boja kao tamno ljubičaste, crne , sive  a treće cjelokupni dojam i trud  btavo :Dsmile89
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 00:17
hvala svima na komentarima

u zurbi sam ali evo da vidite nove stvari 1ruzica od proslog tjedna i torbica od danas

UltraDwlux jel ti i ova ruzica jestiva hehe, od youtubea za sad ništa

Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 22:54
Tatjana imam otvorenu temu :D od prvog dana samo je pod "razni hobi" .
Linaaa jel možeš ikako napraviti video i staviti na youtube, ove ružice su me fascinirale i volio bi uživo vidjeti :) sa svih strana :D
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 16:01
Ultra otvori temu origamija i pokazuj svoje radove.
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 11:32
Sviđa mi se :D ružica podsjeća me na nekakav žele od jabuke ... T_T slatko je ! Očekujem još origamija!
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 17:15
zanimljiv broš u svakom slučaju.
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 11:48
Divan broš.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 23:05
E pa ovo je savrseno, ovako se sjsetiti i napraviti nesto super. Mislim dat cu ja prijedlog da u Zgbu naprvimo udrugu kako imaju u Splitu, pa mozda nesto pocemo.
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 21:48
hvala svima evo malo ruzica

da kami me je zarazila s origamijem totalno

evo kako sam ja jednu sredila za broš napravila sam još 6 ali kad dobršim ću staviti

zeleni til sam uštirkala i onda sam našila perlice, pa sam sa zlatnom bojom za tekstil malo ukrasila i na
kraju s 3d efektom dodala kapi rose, i zaljepila kopču za broš

koliko se to sve kuzi na slici ne znam, ali lijepa je u stvarnosti

pusa svima

Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 17:48
odlična maska u tvom stilu.
smile169
Na vrh
jelika View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 509
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jelika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 14:53
bok, ja često zavirim u tvoju galeriju, ali ne komentiram skoro nikad...
...samo pasem oči na svim ljepotama koje tu vidim...
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 10:50
Wauuuu sviđaju mi se jako oni tanjuri ukrasni.. sorry ako to ima ime a ja se baš ne kužim u to :) u svakom slučaju toliko mi se sviđaju da bi pojeo jedan yummmmmyyyyyyyy one ružice me podsječaju na jagode  smile41
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 09:50
maska je odlična,prekrasne boje,perje,perle..... smile71
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 09:31
aaaaaa...maska je predobra...odlična ideja...originalna
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 09:30
Tvoja swap maska je toliko dobra da sam se vraćala par puta gledati je....odlično Thumbs%20Up
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.