Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 55> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nešto sam vidila, nešto nisam...al svakako je teško komentirati kad vidiš ovako puno radova.
Samo, prva pomisao mi je bila, kad sam vidila staklene zdjelice...kako izgledaju nagurane jedna na drugu u onoj butigi. Bila sam nešto izdvajala...jednu kutiju...predzadnja slika lijevo (mislim da sam ti je i na sajmu primjetila)-ona mi je super. ![]() Odlično si sredila i ove male...znam da je bio i neki okvir ili tanjurić..pa okrugla kutija, daske...ma ko će više pohvatat nit! ![]() E, da! Od limuna nastavi i dalje pravit limunadu! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
evo nam nase Slavice sa krasnim radovima,slaba sam na kutije pa su mi one favoriti,joj ma sve mi je fino,dobro nam dosla draga Slavice.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
a joj!pa vi meni čestitali rođendan a on bio juče!hvala vam curice moje,ne znam kako je došlo do te greškice ali svejedno je,puno,puno vam hvala i puno vas,puno sve volim,vi ste najbolje curice na svijetu!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
hvala vam drage moje curice na vašoj brizi,od srca vam hvala.imala sam puno problema ovih dana ali sjetim se i citiram onu od Kami-ako ti život ponudi limun-a ti napravi limunadu!ovo su radovi od prije dva-tri tjedna-rađeni za sajam u Biogradu na kojem je sudjelovala i naša udruga,vjerovatno vas je MareDelMNare izvjestila o tim događanjima.poslije toga zbog svojih problema nisam bila u stanju raditi ali pomalo dolazim na svoje i kako sam i kalendarski jučerašnjim danom kročila u novu godinu života ostavit ću sve loše iza sebe,dići glavu i kreniti dalje.jao jedva da sam našla svoju stranicu,sad moram naći vremena ispregledati isve vaše radove,u friško sam već povirila a sad krećem na stranice!i još jednom-veliko vam hvala na podršci!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Evo razgledavam u tvojoj galeriji ali nažalost neke slike ne mogu otvorit.Ali sve šta sam uspila vidit mi je predobro.Jaja,boca sa lavandom super oslikana,zadnja tacna uf,kutija za unučicu uf,uf ali kompletić sa macama me oborija sa nogu |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Evo se ti pojavila, pa ja došla odmah vidit ima li koji novi rad....đe'su ba, đe'su?
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Idemo Slave,nedostaje nam tvoja kreativnost.
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Apsolutno sam impresionirana ovom savršenom kombinacijom mediteranskih motiva,masline ,lavande,mora ...
![]() i ,naravno,sretan rođendan! |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Uf, slučajno vidjela, drago mi je da jesam...
Sretan rođendan Slavice, puno ljubavi, zdravlja i veselja i da si duhom godinu mlađa kad već moraš biti godinu starija ![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Sretan rođendan!
![]() |
|
![]() |
|
A to je tebi rođendaaan????????? A ništa ne govoriš!
![]() Sretan ti rođendan Slave, puno dobrog zdravlja i strpljenja za nevolje na koje nailazimo...i naravno da riješiš ono što ti je sad najbitnije!!!! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Mozes skrivati svoj datum ali netko ipak zna.
Primi moje iskrene cestitke za tvoj rodjena, i zelim da ti se sve tvoje zelje ispune. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
draga Slavice, sretan rodjendan i svako dobro.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Draga moja želim ti obilje zdravlja, sreće i svega onoga što si sama želiš, velika pusa, kata
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Bog Slavice,vidim te na vrhu i kažem hajde da vidim što ima nova,a kad tamo čest.za rođendan,pa se evo ija pridružujem toj želji.
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
SRETAN ROĐENDAN MALENA.
![]() |
|
![]() |
|
lluvia,samo naprijed,prepisuj,nemam ja ništa protiv!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |