nada-m nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 33> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tvoje me slike uvijek oduševe.....tako su lijepo i u tvom stilu dorađene
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Leonarda , hvala ti na posjeti i komentaru dugo te nema , ja sam zapamtila tvoje lijepo oslikano staklo, ima li šta novih radova
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
borosane su stvarno pravo osvježenje.
Vidim da će biti naruđbi kao blata. koliko ja znam i mislim treba samo opeglati da se ljepilo fiksira i to je vjerojetno dovoljno, jedan sloj laka ne škodi, ali ne treba pretjerivati, cipela se pregiba i mora biti meka i fleksibilna i normalno je da puno slojeva popuca. ja sam svoje cipele samo toplinom fiksirala i sve drži, nisam ništa lakorala čak, ali in ne mislim nositi po kiši, za svaki slučaj. hehehehe a slikice su stvarno krasne, ona magnolija tako poznata je ponovo oživjela! |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Mislim...znam da je to jako neobično kad si ti u pitanju-al slike su zaista prekrasne...ja odmah pala na prvu (a ljubljene mi magnolije, šta mogu), iako je i druga odlična i originalna!!!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
nado,
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
borosane su LUDILO! a slike cvijeća,čista ljepota
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa nije toliko važno kako su POSLIKANE , bitno je da su krasno NASLIKANE
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
|
[RLU=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/12280.aspx]
|
|
![]() |
|
Hvala ti Gogs, tako ću ubuduće raditi, ako će tko poželjeti borosane,isto važi za sve tekstilne predmete, pa ću sada urediti jednu torbu ,što je još lakše radi pristupačnosi za peglu.
Nisam razumjela o kojim bojama za tamnu podlogu govoriš,ja sam radila dec. na tamnoj podlozi tako da sam nakon izrezanog motiva preostali drugi sloj salvete priljepila na crnu podlogu , kad se osušio pofarbala ga bijelom bojom , i na suho stavila motiv što je na tako pripremljenu podlogu jednostavno. Stavit ću slikicu da vidite kako je ispalo. |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ma kupila sam i boje za rad na tamnom tekstilu ali to stoji već godinu dana. A što se tiče odljepljivanja salvete, kad se ljepilo posuši treba preko njega staviti krpicu i prepeglati i onda možeš prati na 40 i nekoliko puta a da se ni malo ne odljepi. ( u borosanu stavi npr. ručnik da lakše prepeglaš i ne opečeš se)
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ove su borosane potpuno ludilo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Hvala Nada-m.. ja ću oguliti ovaj lak..jer su se napravile kao neke ljuskice pa probat s tim univerzalnim lakom. Možda sam uparvo u tome pogriješila..što sam nanosila više slojeva.
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Nado moja, puno ti hvala, al stvarno te ne želim "gnjaviti". Originalne jesu, al ja sam ti ka i malo dite, kad nešto vidim da mi paše, odma "mama kuuupi mi,kuuuupi mi ![]() ![]() Još jednom se zahvaljujem na tvojoj dobroj volji! pozz ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
nado,svaka cast,originalno samo tako ,osvjezila si forum.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
lollipop
Lakirala sam ih samo jednom univerzalnim akrilnim lakom , ima ga u spreju, a ja koristim veće pakiranje u limenki jer mi je tako ekonomičnije. Neznam koliko će izdržati, ali nisam namjerno lakirala u više slojeva da ne napravim debeli sloj koji će lakše pucati (ja tako mislim)nego samo jedan koji se odmah stopio sa tkaninom. Javit ću kako se ponašaju, uglavnom ih je moja kolegica jučer ponosno prošetala gradom,dobro ste pročitali gradom i fakultetom i naišla na odobravanje. Možda sam napravila ludost , pa svi malo pričekajte, ako ste mislili uređivati starke ili slično možda se za dva dana raspadnu |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nitko tko ih je na poslu morao nositi nije ih volio, iako su svi govorili da su udobne. A ove su valjda isto udobne, a uz to još i lijepe.
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Uljepšati,borosane-za mene najružnijeg Yu proizvoda,doista je totalno super ideja.ja bi ovu ideju da se mene pita proglasila hitom ! Svaka čast ,nešto tako preružno sijetiti se preurediti za mene je totalna fora.Oduševila si me.Originalno za sto.Ta vrsta kreativnosti vraća me iznova na ovaj forum.Čestitam
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |