mumicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 29> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jako mi se sviđa ta salveta.
![]() ![]() vjerujem da se uživo ne vidi toliko razlika u prvom i drugom sloju......ah draga svi imamao problema s fotićima,sve profesionalke
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
čim sam ugledala škrinju mislila sam da si slikala stari vezeni jastuk i printala,kad ono salveta,čudo je .Mene podsjeća na djetinjstvo kad je moja teta vezla.Dopada mi se .
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
to je salveta a na stranicama je drugi sloj salvete jer je jako tamna pa se ocrtava, a salvetu sam dobila
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasna je,izgleda kao bakina skrinjica sa ovim vezom(print ili salveta?)
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
neobično i zanimljivo.
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Neobično.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Bas ti je simpa ova kutijica
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
makovi na cekeru su pravo osvježenje u iščekivanju ljeta
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() |
|
Odlično odrđeno,dopada mi se.
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
plava kutijica mi je prekrasna i baš je onako posebna i ova damska kako su je curke nazvale mi se jako sviđa.
Zanimljivi motivi i odlične izvedbe. |
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Kutijica na damu je skroz elegnatna, baš kako joj i priliči..
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ona damska kutija (sviđa mi se taj print, i ja sam ga skinula), ona mi se jako sviđa, i među ova tri rada mi je favorit.
I torba je odlična, vesela....ma super! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
hvala ti draga sara , ovu zadnju ću morati ponovo slikati, baš mi je ispala mutno
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
mumice draga,bas si bila vrijedna,farorit mi je prva kutija,prava damska...steta da se ova dole dobro ne vidi.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |