LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 111> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nastavak....
Veronica spicata
![]() ![]() Ortensija pomalo cvate
![]() Bijela "Alba", se tek sprema
Gazanie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gaillardie
![]() Scaevola/Hoya
![]() Nova postava trodijelne vaze. Begonije,Ageratum i Lantanine Gazanije
![]() Prve Dahlie
![]() Festuca Glauca/Baka Bea
![]() Ukrasna trava/Hoya
![]() Hostinjak traži još jednu Hostu
![]() Viseći Osteospermum
![]() Coleusi, nešto ih je papalo, promijenila sam zemlju i sada napreduju na veliko
![]() Pelargonium Imperialis
![]() ![]() Begonia Velvet, cvate na veliko
![]() Nova Heuchera/Baka Bea
![]() Tradescantie
Tradescantia Gibasis/ Šmrčko vidi u što se pretvorio tvoj pelcerić
![]() Tradescantia Zebrina Quadricolor /takodjer pelcer Šmečko
![]() Tradescantia Blossfeldiana/Triša
![]() HIbiscus jedan od pupoljaka i cvijet.
![]() ![]() Begonia N.Gvinea, svijetlo plava
![]() Pogled na Ružičnjak
![]() Malo ruža
Pokrivačica tla Rosa Porcellana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Drugi cvat Glorie Dei
![]() ![]() Mislim da je dosta.......Drugi puta još.....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hvala vam drage cure.Pohvale uvijek daju podstreka,
Anaida uvijek nastojim da se upoznam sa biljkicama koje imam i zapamtim
njihova imena. Nadam se da stavljajući ih pomažem ponekad i drugima
Hoya ne pričaj. Kakva gredica bolja od tvoje.....tvoj vrt je predivan.....nikad se
ne bi usudila uysporedjivati s tobom....
Kotesa, drago mi je da ti se svidja moje malo jednostavno "carstvo"
A sad da vas ugnjavim sa još malo slikica
Konačno su procvali Amarillisi
![]() ![]() I Liliumi su počeli
![]() ![]() ![]() Nastavljam, zabunom pritisnula odgovori
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nije lako bubamarcu zum zum zum
bubamarinom muškarcu zum zum zum ![]() viš ti kako su bubamare vrijedne Lora draga, svaki puta me iznova oduševiš svojim cvijećem i vrtom ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sve ti je tako lijepo i uživo i na slikama. A ona gerdica s kojom nisi baš zadovojna (?!) - moja najljepša je lošija od te tvoje!
Lora, predivno !
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lora, bogat je i lijep tvoj izbor cvijeća, a meni je značajno što nam uz slikice pišeš i imena cvijeća! Super! Ova slikica s bubamarama izmamila veliki osmijeh kod mene
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Bako travica lijepo napreduje. Samo sam ja malo premorena od radova u vrtu i odradjene fizikalne terapije.Ali telepatija radi, upravo sam odlučila staviti malo slikica
Calistemon
![]() Coreopsis Grandiflora Sunray
![]() Tradescantie
![]() Alissum /Šmrčko
![]() ![]() Clematis Piilu
![]() ![]() Lychnis Coronaria
![]() Lychnis x arkwrughtii ![]() Erigeron speciosus Schwarzexs Meer
![]() Iglica / Baka Bea
![]() Iglica/Jagoda
![]() Oenothere/Korijenko
![]() ![]() Nepeta
![]() Penstemon Barbatus
![]() Niski penstemon /Baka Bea
![]() Mali picmoljac Sundeville procvao
![]() Fuchsie dobile društvo
![]() ![]() Par panoramskih, nakon promjena / Nije još sve procvijetalo, pa će biti novih. Inače imam jako puno slikica, pa ću stavljati malo po malo
Ovo je prepravljena gredica ispod zelenog trokuta prije nego je tuča počistila sve cvijetove Citisusa Marie Burkwood
![]() Travica i gredica iznad Terase
![]() U ovoj gornjoj gredici gredici je jućer procvala Althea rosea Nigra
![]() Jedna od donjih gredica u kojoj je sve ispremještano i ispretumbano i popunjno cviječem sa sajma u Rijeci i iz Buzeta Hoyinim čempresima, pa Silvekinom Nicotianom
![]() I još jedna gredica dole / sa kojom nisam baš potpuno oduševljena /
![]() I na kraju dva kukca uhvačena "in flagrante" na ruži
![]() Nastavak čim malo sredim svoje foldere slika.........
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kako travica?
Sijana u ovo doba je obično sjajna hrana za mravce. Koji od navečer do jutra skupe sjemenje na hrpice.
![]() Hajd malo slikica. Da nije kave kod tebe, ne bi ništa vidjeli!
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ajmo Lorče probudi se i stavljaj slikice
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Koliko pošte u tvom sandučiću .....
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lorica , samo da znaš plavo bijeli pakujac zauzima centralno mjesto u mom dvorištu, a iza njega vidi se i cvijet tvoga, no tvoje mjesto za njega u dvorištu je ipak nešto posebno, jedva čekam sliku, nadam se da još ima cvjetova.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lora ti si imala sadnju pakujca sa posebnom koreografijom.....Mora da je bilo ludo, jer koliko se sjećam rekla si da ćeš pakujac saditi u travnjak a po travnjaku se ne može hodati.....Kako ste to izveli pitanje je sad...I ja sam danas sadila pakujac i ostalo....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Lora pozdrav! žao mi je šta se nismo srele na FloraArtu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bit će bit će slikica......Ove kišurine, da ne govorim o današnjoj su napravile nered.Čim sredim, sve poslikam i dobijete novosti.......Skok s motkom ipak neću isprobavati. Dovoljno mi je balet "na daskama što život znače". Doduše nije "Labudje jezero", ali je nova koreografija pod imenom "Sadnja acquikegie" /pakujca. Nisam se sjetila reći MM da slika, jer to je zaista trebalo vidjeti
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Triša, kako je krenula nakon baleta slijedi skakanje s motkom!
Lora, toliko noviteta, a slike? Taman je danas dan sa skidanje slika sa fotića!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jučer je Lora "skakala s motkom" preko daske na travnjaku, pa me baš zanima rezultat, jer naravno da smo "opeljušili" baku Beu, pa se to moralo odmah posaditi. Nadam se da se danas naša balerina odmara jer u Rijeci pada kiša, no uštedjeti će nam zaljevanje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Toliko svega prelijepog, ali ovo!!!!!
![]() Možeš li napisati malo više o tome? |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Predivne su ti ruže Lora, a i sve ostalo u vazama onako lijepo i uredno poslagano....Nazire se i novi travnati tepih...Čekam nove slike iz Zagreba..
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ej Lorica, evo ti neki savjeti za alstroemerije. Deseti post odozgo na dolje .
![]() <>http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4425&PN=12 |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |