Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 117118119120121 272> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvale vrijedna pažnja prema svekru
![]() A ti se čuvaj, nadam se da ćeš uskoro biti bolje. Kuk možeš popraviti s lišćem od kupusa, ako te zanima javi se na pp ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja, buket je predivan, kad bi tvoj svekar mogao čuti ove riječi i vidjeti ovaj predivan buket sigurno bi bio sretan, no nema veze ima on svoje nasljednike oko tebe, sigurno cijene tvoju pažnju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Hvala na pošiljci... Baš sam happy!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Za ljude koji vole ili su volili cviće,najlipši poklon je cviće,bravo za tebe,buket je prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
predivan aranžman. mora da ti je svekar bio dobar, kad uzvraćaš tolikom pažnjom.....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
hoya buket je predivan
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Zaista lijepi buket!
Vjerujem da je zaslužio!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
PREDIVAN BUKET CVIJEĆA
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ljudi, ja sam umorna. Od 10 mjeseca nikako da "stanem na svoje noge". Jučer me od preopterećenja (valjda !) jako zabolio kuk !
malo sam pauzirala, čuvam se.
Zato sam svoje dane "odmora" posvetila svom pok. svekru. Ovo je cvijeće on sadio i jednostavno ne mogu dozvoliti da mi uvene u dvorištu. Nosim ga njemu:
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Forzicija, springy, malaluna
![]() Anaida, odmah sam te poslušala, napravila sam đir vrtom i slikala, ali su mi slike "bljakaste". Batati su ti, časna riječ, skoro isti kao kad sam ih kupila. Kupila sam neku zemlju gdje su mi sve sadnice jake, zdrave, nabijene, samo što nikako ne rastu!
Smrcko, i tebe, kao i nju čekaju neke sadnice kod mene.
ivna, i moja šogi je puno toga nosila od mene Split, ali tamo je izvor još bolji!
R.saro hvala na pohvalama. Ja svoj vrt doživljavam vječito kao nedorečen. Loš mi je teren, a još lošiji humus kojiu sam kupila i stvarno mi treba puno, puno truda da barem na nešto sliči. Ja sam ti opet u Senju jedan dan oko blagdana.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
haj hoya, malo sam pregledala zaostatke koji su se nakupili u tvojem vrtu i mogu samo reći da je ovo proljeće udahnulo potpuno nešto novo u tvoj vrt, neko čarobno osvježenje, tako da ga , barem ja osobno, doživljavam vrlo glamuroznim. Vrt ti je jednostavno nenadmašno lijep.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Izuzetno se veselim što si svoju ljubav prema cvijeću upjela prenijeti na jednu mladu osobu, koja je u sebi izgleda, uz ljubav, pronašla i strast prema cvijeću i prirodi. Nadam se da ćeš sljedeći puta doći s njom na kavu, dolazimo krajem lipnja.
lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ma bravo za šogoricu Hoya
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Tvoja šogorica gora od mene, ja bar imam stan sa balkonom
![]() Svejedno jedan veliki ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Za obje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Djevojko naša draga, nađi vremena i jedan "đir" vrtom napravi!! S fotićem u rukama. I klik, klik, klik - i slik,slik, slik i onda mi kuken, kuken, kuken slike tvoje! One lijepe kreacije s batatima na ulazu, prosim sliknuti.
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Draga za tebe i tvoje cvijeće
![]() a za vrijednu šogoricu i njen trud ![]() |
|
![]() |
|
Dok ja nađem pet minuta slobodnog vremena toliko tragova u mom dvorištu .... Svima velika
![]() Jagoda - čekam te
makk - To ti je sestra mog M - petnaest godina mlađa i ja je od prvog dana doživljavam kao svoje prvo dijete, a ona mene "skoro" kao mamu!
Ja je zovem šogorica, a kod nas bi rekli "zaova", a kako da tako dragu osobu zovem tako ružnim imenom?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 117118119120121 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |