Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 73> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niho i tebi pusaa...Oceana hvala na posjeti,i svrati češće!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
oceana ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 405 |
Divno!!! |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Sunce mojeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
magnolia,hvala na posjeti
![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
ruže,ah te ruže...fantazija..klematis ti je veličanstven,svaki komentar je suvišan!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana,kaktus,anči hvala vam na posjeti!!
Lantana,sisi je kupljena kod Dade sa foruma,u jesen,Ovo joj je prva godina kod mene,predivno izgleda i predivno miriše!!Već imam u planu,još neke ruže da kupim! Alium imam par godina,kupljen u nekom mixu lukovica.. |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
sve cvijeće je predivno,ali ruže su najjjj
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Alisa ona Sisi ti je prekrasna, iznenadio me onaj alium, nisam nikad vidjela žutog, sve ljepše i rascvjetanije kod tebe
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Ovo su prinove,posadjene vec u bastu.Delphinium i penstemon crvene boje..
![]() Gajlardija procvjetala. ![]() i ceropsis ovogodišnji. ![]() campanule medium isto.. ![]() alium ![]() heucera ![]() |
|
![]() |
|
klematis pilu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() srca još cvjetaju ![]() ![]() |
|
![]() |
|
i jos ruza
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo još malo mojih ružica..Sisi u tri slike..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drage moja,Sarjka,Lantana i Josipa hvala vam na posjeti!!
Kod nas je napokon bilo lijepo vrijeme,ali ja sam bila u još toplijem dijelu moje domovine,kod mojih.pa sam danas propustila uživanje u svom vrtu.. Josipa,baš danas sam mislila na tebe ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Super su ti ruže ,
![]() Uživo su još ljepše, to sam se uvjerila..Ona roza i naranđasta su moji favoriti. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Alisa je li obasjalo sunce ove tvoje lijepe biljčice?
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
evo draga alisa i ja jedva uspjeh pored moje nikakve internet veze da prošetam tvojim vrtom,ma prekrasno cvijeće, jer i kod nas je isto kiša,kiša pa je sve nekako tužno ali cviječe to sve uljepša i učini dan vedrijim,a i nas
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
O, imaš ti predivnih boja u vrtu,ruže su fenomenalne,a sve če se sa vremenom rascvjetati,samo da se sunce malo više pojavi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Oooooo,dragi moji biljkoljubci hvala vam na posjeti,lijepim komplimentima i riječima ohrabrenja.Ne znam ,ali meni je još uvijek suviše zelenila, a malo cvjetića,a sobzirom na to koliko sam samo ove godine posadila novih biljčica,trebalo bi da bude šareno kao u cirkusu
![]() Za moje posjetitelje ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |