Ivnina cvjetna terapija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 43> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ruselija je prekrasna
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Dobre dušice foruma se pobrinule ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Oprosti, zaboravila sam pitati, otkuda ti tolike tritome?
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
ajme "orange beauty"! Prekrasne su ti biljke, razumijem što se veseliš svakom novom cvjeteku jer sam i sama takva. Ruselija je fenomealna , a astericusi - jel sam dobro shvatila, tvrdiš da bolje napreduju u tegli nego u vrtnoj zemlji? Moji su do prošle subote bili u tegli, pa jedva da su se pomakli, a vidi tvoje kako cvatu!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Joooj draga koje ljepote...ruselija je stvarno divna..
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Hvala vam drage moje na posjeti
![]() Lucy ako sam dobro shvatila te kugle za koje me pitaš su tuje, doduše ima kod mene dosta tog "kuglastog" ![]() Sara, a, da to je "moj" famozni rasadnik u kojem ima čudesa ![]() ![]() Ovih dana cvijeta isto što i prije par dana, nekih noviteta i nema pazato za ovaj put samo malo slikica, čisto da me ne zaboravite ![]() Obradujem se svakom cvijetu kao malo dijete pa sam jučer tako skakala i zbog ovog Lantaninog ljepotana; ![]() ![]() astericus, ovogodišnje iskustvo (tj. naputci drugih, iskusnijih) mi kaže da bolje napreduje zasađen u tegli već u zemlji, bar kod mene ![]() ![]() dalija, ostale još ne daju naznake da će počet cvasti ![]() ![]() ![]() ![]() počele su i kod mene cvasti ![]() ![]() ![]() jel vam sad jano zašto sam se zaljubila u ovaj cvijet na prvi pogled ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno si to sve sredila
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
DIVOTA!! Koji su ono zimzeleni grmovi oblikovani u kugle?
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baš lijepe slike, samo ti slikaj, dobra je to terapija i tebi i nama koji gledamo
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tvoja ruža penjačica ostavlja bez daha
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
He, he Anči to je najobičniji vlasac ali meni izgleda prekrasno s tim lilavim lopticama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
ivna jel to neki ukrasni luk sa plavim lopticama ?
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasno si sve poslikala,tako je sve raskošno,bujno
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Anaida,ma još da Ivna zna slikati pa da se stvarno vidi kako je to lijepo.Pola toga ona ni ne uslika.
Nego,Ivnaaaaaaaaaaaaaaa
![]() Ajme prekrasna je i samo 5kn!!!!!
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
e draga moja ,danas ti je izgleda kontrola na vratima tak da se uživo uvjerimo kak to izgleda .......
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ivna - bauštelica je najbljepša koju sam do sada vidjela. Inače su te bauštele pune šudra, kamenja, pijeska i gole zemlje - a vidi ti tvoju!! Zelena, šarena, rascvjetana, mirisna.. Graničica mi je lepa i baš ti dobro izgleda na onim panoramski slikama izdaleka. Isto tako mi je zamirisalo smilje i bosilje na jednoj od slika. Vrtić ti je bonbončić!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Sve je divno,ali ja stalno bacam pogled na ruzu
![]() |
|
![]() |
|
Draga moja, ostala sam doslovno bez daha, vidjevši kak se sve kod tebe zgusnulo, razbujalo i rascvjetalo. Predivan vrt.
![]() ![]() ![]() Odmah na početku, ne mogu a da ne naglasim koliko fantastično djeluje fotka s pogledom na bazen. Zaista bi čovjek mogao sjediti satima na mjestu i mirno promatrati taj prizor - prava cvjetna terapija.
A , što to moje oči vide? Nije moguće da je procvala žuta kamenjarka?!
Zadivila me tvoja gaura, koja je čini mi se drugačije nijanse od moje, čak mi se i više sviđa ( ili je to stvar u fotiću?).
Ma, neću više ništa izdvajati jer bi bilo nepravedno. Sve je, uključujući i fenomenalan balkon, prelijepo.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |