OTOK: početci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 30> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vrč i tanjurić su odlični!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Više ne propuštam galerije pod razni hobi, tamo ima mnogo zanimljivih stvari
|
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Ja sam vas pratim na jednoj i drugoj i sad tražim svoj zadnji komentar i nema me!Radove sve pogledala ali nigdi komentara,poludiću!Prvo moj naklon za početak
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hvala drage moje na pohvalama, ja ne radim puno, tek tu i tamo kad me uhvati inspiracija.
Nada-m, radove pod razni hobi pogledaju rijetki. Razumljivo jer se cure najviše bave salveticama, pa ih to više zanima. Hvala ti. |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Bila sam ponovo u drugoj galeriji i još uvijek mi se jako sviđa sova.Mislim da je druga galerija malo zapostavljena
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Faza cvijeća.Lijepo!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Drago mi je da vam se sviđaju ove sitnice koje povremeno napravim.
Nada-m, ja ti letim malo ovamo, malo onamo, kako me pukne inspiracija. |
|
![]() |
|
Svaka čast salvetama , ali u drugoj galeriji ima puno zanimljivih stvari
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Jako mi se dopada ovaj tanjur,a i način izrade neobičan.
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
predivan tanjur
![]() |
|
![]() |
|
Ja baš nisam nešto potkovana u tim silnim tehnikama, a još sam i tvrdoglava pa radim po svom. Nisu mi se sviđale pukotine kad krakle nanosim kistom, pa sam probala tapkat sa spužvicom. Zadovoljna sam kako je ispalo.
Neću skakati sa brane, ali hoću u more, pa možeš za mnom ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Jesam ja dobro shvatila da si i krakle nanosila spužvicom?
Jesam tako nanosila akrilnu boju preko kraklea, al ovo još probala nisam...hm... ![]() Baš se nešto mislim...ti radiš na staklu pa zarazilo i mene, da ti skočis s brane, može bit da bi skočila i ja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
SandraST ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Gabon Status: Offline Bodovi: 90 |
Super je tanjurić...
|
|
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Da ne idem nadugo i naširoko-meni je odličan ovaj tanjur, on mi izgleda kao da je od mramora, a posebno mi se sviđa što je motiv malo pomaknut u stranu....a ovi efekti sa strane....
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
divan tanjurić, nježne pukotine sofisticirani izbor motiva, sve odlično iskombinirano...
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
tanjur je prava poslastica, sviđa mi se motiv i pukotine
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
lijep,njezan tanjiric
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
odličmo je.....ni ja ne volim pukotine koje nastaju kad se radi kistom.......sa spužvicom su mi nekako ljepše i nježnije......
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |