Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 151152153154155 272>
Korisnik
Poruka
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 09:03
Eksacumi su predivnismile64
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 10:07
Uživam u sličicama, eksacumi su mi prelijepo otkriće, prvi ih put vidim.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 11:28
Ovi ex.. su prelijepi. Je li to ono što zovu vrijedna Liza?
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 13:22
Divno cvijeće, jasmini su prekrasni, ove eksacume prvi put vidim, divni su..
Na vrh
mimmi View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 3
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimmi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 13:36
Prekrasno cvijeće ali i vrt Smile .
Ono na prvoj slici je solanum jasminoides,a na drugoj trachelospermum ili rhyncospremum jasminoides.Oba jako lijepog cvijeta samo što trachelo miriše a solanum jasminoides ne.

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 15:22
Springy, smrcko, lantana, flavia, duda- lave, miro, anaida, otok, stefkaja  smile78
mimmi, vidim da ti je ovo bio prvi post. Hvala ti na imenima i dobro nam došla!
Ove eksacume sam kupila ovo proljeće kao, znate već - "trajnice". A nisu!Čak nesmiju niti direktno na sunce. Kupljene su da bi stajale terasi, ali na žalost ih moram sklanjati.
Žao mi ih je staviti u kuću pa se malo borimo!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 15:37
Neću vam pokazati slike svoga vrta nego uspjehe moje puno mlađe šogorice koja sve razmnožava u stanu bez balkona i sprema sadnice za uređenje vrta u Senju.
Toliko ljubavi prema zelenilu nisam uspjela usaditi svojoj djeci, ali je zato ona "moja mala spužva"! Upija svaki detalj ... Uživam jer je na kraju (ili na početku) uspješnija od mene:

Ima toga još, ali za sada je i ovo previše. Ništa nije kupljeno, sve je ukorjenjeno donešeno iz Splita i čeka dovršetak uređenja dvorišta da sve dođe na svoje mjesto!

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 17:00
svaka čast Big%20smile
Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 17:04
draga moja Hoya, konačno sam uspjela pregledati tvoje cveteke a kad ono... ostala sam bez teksta!smile61nažalost nemam što izdvoiti. sve je predivno.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 23:29
Slabo šećšem po vrtovima poslijednje vrijeme, pa i ne uspijem sve pogledati. Jedva čekam da završim fizikalnu pa ću više biti s vama
Kod tebe kao uvijek divota,
smile169
 a tvojoj šogorici svaka ćastThumbs%20Up

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 06:34
Šogorica je majstorica zanata!! Svaka čast, zaista svaka čast!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 07:41
Svaka častsmile55
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 15:08
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 23:23
smile55za šogoricu i njezinu mentoricu !
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 23:57
smile141za učiteljicu i učenicu
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 266
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 00:09
smile56
Joooj, ja kad ovo vidim meni dođe da ništa drugo ne radim nego visim iznad ovih sličica smile39. Prelijepo!!!!!!!!
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 00:16
smile78Hoya nisam duže bila kod tebe, ne stižem....Ima puno ljepote ali hoya je Thumbs%20Up.Prekrasna je, što joj radiš da tako bogato cvjeta?Ja imam jednu već duže vrijeme ali ni c od cvijeta.Ti si mi isto lani dala pelcić od tvoje, lijepo raste, ali cvijetića nema.Nisam znala da ima cvijetića i u drugim bojama, osim bijele. Osim hoye oduševile su me alstromerije i kampanule.Moram navratiti da ih vidim u živo...
sutra je novi dan
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 00:23
Koliko "novih" biljaka. Kakva učiteljica, takva šogorica.
za obadvije.
Još jedno pitanje: ko je šogorica, žena od sina ili... ?
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 06:25
Verbena u zatvoru, slatko i originalno! Ali ja se stalno vraćam diviti se tvojoj hoyi LOL
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 10:28
Dok ja nađem pet minuta slobodnog vremena toliko tragova u mom dvorištu .... Svima velika smile78
Jagoda - čekam te

makk - To ti je sestra mog M - petnaest godina mlađa i ja je od prvog dana doživljavam kao svoje prvo dijete, a ona mene "skoro" kao mamu!

Ja je zovem šogorica, a kod nas bi rekli "zaova", a kako da tako dragu osobu zovem tako ružnim imenom? LOL LOL LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 151152153154155 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.