Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 151152153154155 272> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eksacumi su predivni
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uživam u sličicama, eksacumi su mi prelijepo otkriće, prvi ih put vidim.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovi ex.. su prelijepi. Je li to ono što zovu vrijedna Liza?
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Divno cvijeće, jasmini su prekrasni, ove eksacume prvi put vidim, divni su..
|
|
![]() |
|
mimmi ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 22 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3 |
Prekrasno cvijeće ali i vrt
![]() Ono na prvoj slici je solanum jasminoides,a na drugoj trachelospermum ili rhyncospremum jasminoides.Oba jako lijepog cvijeta samo što trachelo miriše a solanum jasminoides ne. |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Springy, smrcko, lantana, flavia, duda- lave, miro, anaida, otok, stefkaja
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Neću vam pokazati slike svoga vrta nego uspjehe moje puno mlađe šogorice koja sve razmnožava u stanu bez balkona i sprema sadnice za uređenje vrta u Senju.
Toliko ljubavi prema zelenilu nisam uspjela usaditi svojoj djeci, ali je zato ona "moja mala spužva"! Upija svaki detalj ... Uživam jer je na kraju (ili na početku) uspješnija od mene:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ima toga još, ali za sada je i ovo previše. Ništa nije kupljeno, sve je ukorjenjeno donešeno iz Splita i čeka dovršetak uređenja dvorišta da sve dođe na svoje mjesto!
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja Hoya, konačno sam uspjela pregledati tvoje cveteke a kad ono... ostala sam bez teksta!
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Slabo šećšem po vrtovima poslijednje vrijeme, pa i ne uspijem sve pogledati. Jedva čekam da završim fizikalnu pa ću više biti s vama
Kod tebe kao uvijek divota,
![]() a tvojoj šogorici svaka ćast
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Šogorica je majstorica zanata!! Svaka čast, zaista svaka čast!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
![]() Joooj, ja kad ovo vidim meni dođe da ništa drugo ne radim nego visim iznad ovih sličica
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Koliko "novih" biljaka. Kakva učiteljica, takva šogorica.
![]() Još jedno pitanje: ko je šogorica, žena od sina ili... ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Verbena u zatvoru, slatko i originalno! Ali ja se stalno vraćam diviti se tvojoj hoyi
![]() |
|
![]() |
|
Dok ja nađem pet minuta slobodnog vremena toliko tragova u mom dvorištu .... Svima velika
![]() Jagoda - čekam te
makk - To ti je sestra mog M - petnaest godina mlađa i ja je od prvog dana doživljavam kao svoje prvo dijete, a ona mene "skoro" kao mamu!
Ja je zovem šogorica, a kod nas bi rekli "zaova", a kako da tako dragu osobu zovem tako ružnim imenom?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 151152153154155 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |