Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 202203204205206 370> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neću se čak ni osvrnuti na tvoj rajski vrt, žao mi je što nećeš moći više uživati u njemu (
![]() Često mislim na tebe i na to kako toliko puno imaš i toliko puno nemaš, tebe kao da su krajnosti "posvojile" ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja bi to rekla,zato prepisujem ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Kako je predivno ,odmah bih na naše prekrasno moreee
Gledajuči slike već osjećem miris mora u nosnicama
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala vam svima na posjeti, malo ipak stignem sjesti na terasu i uživati, ali je sam tip od akcije i brzo mi dojadi sjediti, pogotovu ako sam sama, zato dođite na kavu pa ćemo sjediti i gledati u more
![]() Niho nemoj samo obečavati ![]() Lucy ima lantana zu raznim bojama, tvoja je očito ona koja je najuobičajenija, narančasro crvena. Otok i Gio ja se trudim, ponekad koja slika i ispadne dobro, ovo se poslije bure, pa je nebo tako čisto, more modro i na Hvaru se vide kuće. Mira, ma morala sam Nihin oleandar staviti na najljepše mjesto da gleda u more kad već Niho neće ![]() Mari navala se tek očekuje, mislim gostiju... ![]() Misty, život je more... Anči nekad je dobro i samo nešto lijepo zamisliti i već nam je bolje ![]() Danas jedno posebno iznenađenje, procvala je Hoyina hoya , ona je zajedno s alsrtomeriama bila u paketu koji sam prvi dobila na forumu, bilo je to jedno veliko iznenađenje, probudilo neke davne uspomene i evo sad kad je procvala, probudila je ponovno more emocija, prekrasan cvijet i jedno lijepo sjećanje..., puno simbolike, ostala su dva cvijeta, a bila su tri pupoljka... ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Hoja je prekrasna,i moja mama ju ima i uvijek ju pogledam kad dođem kod nje
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Isusek! imaš i hoju, cvijet je prava bomba
![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Dođem, vidim, uzdahnem.....
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lantana čestitam na 200. stranici...Duže me nije bilo pa sam pregledala hrpu stranica i vidijela jako puno lijepih slika, odnosno puno lijepog cvijeća.Kod tebe sve bogato cvate, a kako i nebi na tako divnom otoku, na čistom zraku uz obilje sunca i soli u zraku....Oduševile su me bugice, aloe i predivan cvijet hoye...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i mene na mojoj uobičajenoj postaji za uživanje, odmaranje i osjećanje. Bok draga moja! Baš si nam lijepu pričo o Hoyi i hoyi ispričala.. I jedna i druga su divne!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hoyu mi zovemo voštani cvijet i baš mi se sviđa taj naziv jer je baš dobro opisuje - prava je ljepotica
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
draga Lantana, tvoje cvijećke su sada u najljepšem izdanju
![]() hoyin cvijet mi je prekrasan i nadam se da će i moja hoya jednom pokazati tu ljepotu ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I kod nas hoyu zovu voštani cvijet a tvoja je baš kao da ju je neko izrezbario u vosku ili napravio od marcipana...
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Prekrasna ti je hoya, ja prvi put kad sam ju vidjela mislila sam da je umjetna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lantana, sva sam se naježila, raznježila -
![]() Znaš da moje alstroemerie na jednoj stabljici nemaju nikad toliko cvijeta koliko sam kod tebe vidjela. I baš mi je drago!
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Terasa je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
baš je užitak prošetati kod tebe!
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
A sta drugo reci nego predivnoooo
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kad bi na zidu imala sliku ljiljana, sigurno bi to bila ova tvoja s morem.
No moram spomenuti lantana, koje su me tvojom zaslugom osvojile. Što bi se tu uopće moglo izdvojiti, jednostavno sve - cjeli tvoj vrt je jednostavno katalog, kojeg volim listati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja ću samo reći WoooW! sve drugo je već rečeno!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 202203204205206 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |