Gioiaa-dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 39> |
Korisnik | |
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Puno nas je na CIF-u pa sad ciljano odlazim u vrtove gdje znam da ću odmoriti oči, napuniti dušu, sve je opet krasno kao i uvijek kod tebe!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
greskom orhideje...
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kontesaa svasta sam sadila,pakujce,iberise,jastucac,orijentalni crveni mak,gipsofila,statica,ivancice,seboj,jedn.kokotic,crnooku suzanu,suvocvat,macinu travu,cosmos,gailardia,...neko seme i nije niklo...a jucer i danas sam posadila petunije,ostic,lepog jovu,muskatle...ma svaki dan imam posla,kao i svi mi,ako nista cupa se korov,kosi,zaliva...ne svidja mi se sto je ovako upeklo sunce.
nove petunije ![]() ![]() a da,i gorucu ljubav sam sadila,nesto moj proizvod,a i deset kupljenih,volim da mi se plavi u vrtu...i nekoliko ljubicastog alisiuma ![]() gazanije ![]() ostic i djirani ![]() lepi jova ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Gio šta si to sve sadila?
a micika sve drži pod kontrolom ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
otkad nisam posjetila svoj dnevnik?
nadam se lucy ![]() evo da obelezim sta sam danas radila,bar jedan deo. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i na kraju rupa umjesto salix-a ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Gioiaa, pa ti si se doista lijepo ponovila. Jedva čekam posjetiti tvoj vrt i vidjeti kad se to sve rascvjeta. Bit će to ljeto za sjećanje.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rado bi ispraznila nekoliko
![]() http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D3IIzNj559Zo&h=98f527de604837ffe05cd0d86db0ee74 |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
pa ti si izpraznila trgovinu,prekrasno
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
i tri kane sam kupila
![]() |
|
![]() |
|
u suotu sam posijala ostatak sjemena,usput kupila nekoliko biljcica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruzu iz Jerihona(Selaginella lepidophylla)kupila sam prijateljici za rodjendan ![]() |
|
![]() |
|
i ja jedva cekam
![]() jucer je bio udarnicki dan,posijala sam neke cvecke,nadam se uspesno,u subotu cu ostatak ![]() evo Gula i mame,obavezno joj pomaze-smeta ![]() ![]() ![]() ne secam da li sam postavila ovu sliku,mislim da nisam,ako jesam,izvinjavam se... |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Auuu, Gio, kolko divote! Ovi hemeronešto su ti prekrasni! Jedva čekam kad procvjetaju da sličice vidimo!
|
|
![]() |
|
makk iz Holandije
![]() mysty-da,bas sanjam o takvom vrtu ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Vjerujem da ćeš uživati razmještajući svo to sjeme, pa čekajući da nikne i procvjeta
![]() Ali jedna tvoja fotkica nije mi dala mira, ona gdje si slikala svoje guske. Prisjetila sam se jedne fotkice s neta koja me tada oborila s nogu, a u tvom vrtu jedino još nedostaju ruže pzavice da napraviš nešto slično. Nazujala sam se dok sam je opet pronašla, znam da nisi tražila savjet, ali barem je pogledaj i malo razmisli.. ![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
WOW, koji Hemerocallisi. Kad to sve procvjeta, e to će biti nešto posebno.
Možeš li mi, molim te, napisati odakle su uvezeni, tj ko je proizvođač? Hvala. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jucer su stigli hemeroccallisi,posadjei su,nadam se da ce se primiti,mada nisam bas zadovoljna,vec su krenuli i listicu su svetlo zelene boje...
|
|
![]() |
|
posadila sam macuhice,jaglace,nesto presadjivala...okopavala,zatim posadila bast.ananas,nerine,ljiljane...
a jos nista nisam posijala,sve nesto odlazem. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |