Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 74> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasno!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
sve ti je jako lijepo ali nikak da prokužim di je taj lijepi vrt? Možeš šapnut?
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Hortenzija ti je prelijepa bigmama, kakva boja!
![]() A one, kao odraz u vodi! Prelijepo! ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kad nebi znala da si ga tek nedavno napravila, pomislila bi da kamenjar ima već nekoliko godina, super je i kamenjar i biljke u njemu, a fotografije su ti posebno dobro ovaj put ispale, mogla bi na natječaj
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Stvarno ti je vrt predivan, kamenjar, biljkice..
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
dalije me uvijek iz početka oduševe...naravno i sad
![]() stalno se vraćam na tu alou...jesi ju drito u zemlju posadila ili je u tegli ukopana? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Otok, hvala na imenu i prezimenu. A nisam ja niš maznula, moja luda tetka je. Bio je sav nekakav polutuli-polužuti, a otkad je u kamenjaru, utrostručio se!
I hvala na pohvalama. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sad mi je jasno zašto ti je kamenjar tako lijep, mora biti kad biljke mažnjavate iz (mog) Lošinja - to je lampranthus.
![]() One pijetlove, puranove i slične kreste zovu se celosia. Moje pohvale za sve biljčice u vrtu i za vrt u cjelini. |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Bergenija, medo, bakić, hvala na pohvalama.
![]() |
|
![]() |
|
E, sad, neki mi rekoše pijetlova, a neki puranova krijesta, pa ti izaberi. To si je, inače, MM kupio, meni iskreno i nisu nešto.
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bigi... kakvo cvijeće.
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
WOW ! Sve super, ali kamenjar
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Krasne su ti ove slikice, sa kamenjem i bez njega!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |