skitnica uređuje cvjetnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 19> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
jezerce ti je super..jedva čekam sličice sa vodenim irisom
![]() a šta je u tegli? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
One slikice koje nisu iz tvog vrta - prekrasne!
Slikica iz tvog vrta - prekrasna!
Vidim da imamo istog dobavljača perunika - Baku Beu! Sviđaju mi se tvoje perunike ( lijepe su kao i moje)
![]() |
|
![]() |
|
skitnica ll ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
rajska ptica ili poinciana i još nekako
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Skitalo vidim da su ti se moji irisi lijepo razrasli i stvarno su ti krasni, meni su ove godine bili nekako kilavi.
Jezerce je fantastično
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
odlično majstore!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ružice su se baš fino rascvale, moje tek kreću, jel mirišu?
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
skitnica ll ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
evo to žuto se ovdje ljepše vidi ali kako se zove nemam pojma međutim ja se držim one ruža da se i drugačije zove isto bi mirisala,hoču reći bitno da je prekrasno |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
sviđa mi se jezerce.gdje si smjestio žute vodene perunike?
|
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Pratim jezerce od prvog dana i sve mu se više divim...jasno poludila sam kad ugledala žute perunike... ma sve ti je prekokrasno...baš am uživala u tvom cvijeću!
Zapamti gdje su ti oni mali plavi iriseki, njih si baš jako, jako želim, već sam ih dva puta kupila na placu ali jednostavno se ne prime, za ne povjerovati, kaj ne! |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Jezerce je predivno, obožavam vodu i kamen. Ništa manje nije lijepo i ostalo u tvom vrtu.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |