Moj maleni skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 93> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Stolisnici su ti zaista predivni ,a santolinu nestrpljivo iscekujem zajedno sa tobom
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Šipak izgleda jako lijepo, sviđa mi se ta boja! I vesele me tvoje gladiole jer ih ja imam prvi put ove godine i izgledaju otprilike kao i tvoje, pa ako tvoje obećavaju onda valjda bude i od mojih nekaj bilo...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
imaš prekrasno cvijeće i vrt.hosta mi se jako sviđa
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Zašto se ovo zove skromni vrt
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Miro sve ti je divno,ALI zuti stolisnik je za mene
![]() |
|
![]() |
|
Springy hvala,uživat ćemo mi već u njima,ja sam optimista
![]() Goga-zg hvala hvala na posjeti,tvoj vrt je predivan ![]() Forzicija2005 hvala,uvijek dobrodošla ![]() Mali kaktus hvala na lipom komentaru,ali kad vidim druge vrtove.....hm ![]() ![]() Gio hvala,uvijek si dobrodošla,a ja volim zaviriti u tvoj vrt uvijek mi je tamo lipo ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
puno raznolikog cvijeća i to mi se sviđa, nebi ništa izdvajala
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
One slike sa stolisnikom, lavandom i santolinom su super
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Rosa2 hvala na posjeti
![]() Bromelija hvala ![]() Niho za tebe ![]() Lantana hvala ![]() Anči39 hvala ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |