Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 165> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo samo za tebe još jednom crvena bugenvila ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
A bromi koliko toga lijepoga kod tebe procvjetaloga. Mislila sam da nema sličica, ali vrtovi se izmjenjuju u aktivnim temama ludom brzinom, a ja sam uvijek bila u krivo vrijeme na forumu.
Lijepo si se obnovila!
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Baš kad pomislim da ti je vrt prepun i prelijep ti ga preko noći promijeniš!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bromelija ova dosadna kisa nikom ne odgovara.evo prosetala sam tvojim vrtom,vidjela novitete,'novu postavu',campanule,divno,jos samo da zasija sunce
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bromi samo da ti ne padne jača kiša, bilo bi šteta tih predivnih kampanula....kod mene je jučer bio dar-mar
![]() Vidim najloni su došli puni sa Flore...ima toga na skupnoj slici...
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Puno noviteta i lijepog cvijeća
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivno!Posebno mi se sviđaju campanule i gajlardija..Moje još ne cvjetaju,nemaju sunca,kiša ih ubija...:(
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
hoya, misty-da, gioiaa samo dođite drage ste mi gošće
![]() korijenko žao mi je zbog štete u tvome vrtu koju je naneslo nevrijeme, nadam se da će se brzo oporaviti i da će tvoj vrt biti i dalje predivan ...moje campanule su dosta dobro podnijele nevrijeme sa tek nekoliko oštećenih grančica ![]() lantana, alisa, forzicija 2005 ....hvala... ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
prekrasno ti je cvijeće Bromelija!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
evo još nekoliko biljčica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ova ruža mi je stradala od težine kišnih kapi se je raskolila ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Medvjed 34 ....
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Meni se najvise svidela hortenzija
![]() ma ova kisa je previse stete nanjela,vecina mojih ruza ne podnosi kisu. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasno Bromi, bravo za cvijeće i tebe
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
ovdje se mogu samo nakloniti do poda kad se nagledam ljepote-svaki komentar mi se čini suvišan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Di si Bromi?
![]() ![]() Sve mi se sviđa....bujna hortenzija, bijelo-crvena fuksija, prekrasna bijela stablašica koju si sama uzgojila, bordo bugica....ma sve mi je super, ali posebna pohvala za aranžman sa begonijama semperflorens
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Cure su već sve nabrojile kaj treba pohvaliti
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Crvena ruža i crvena bugenvilija
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
... a meni je sve super, ali oxalis je naj...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |