Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 192193194195196 243> |
Korisnik | |
oceana ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 405 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...Pozdrav svima... Long time no see s nekim starim forumasima :).
Mozete mi pomoci identificirati ovog malisana sto se ugostio u loncanici jedne palme na balkonu? Hvala! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
papaver somniferum
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
dzomba mak, možda orijentalni - papaver orientale
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Hvala Vam unaprijed
![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
I drugi put...ako budem znala
![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Je Horti, baš sam pronašla, to bi trebala biti perilla frutescens nankinensis! Super si to prepoznala, a dosta je loša slika. Hvala ti puno!!!!!
|
|
![]() |
|
Springy, daj pogledaj malo pod perilla frutescens, mislim da bi to mogla biti tvoja biljka.
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Sa žutim cvjetićima je Sedum ellacombianum, a ono sa širokim listovima mi izgleda kao jorgovan. Njegove sjemenke raznosi vjetar i zasijava ga posvuda.
|
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Pričekati ću pa vidjeti dok naraste. Namjerno nije ovdje. Hvala Horti.
|
|
![]() |
|
Pa zar nije to jorgovan?
|
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Hvala Baka Bea i Horti, hodajuće enciklopedije ste!!
![]() ovaj sedum sa žutim cvjetićima? i što je to pokraj njega sa širokim listovima (ne znam ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Veseli me Bako Bea što sam bila od pomoći
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Bravo Horti, to je to, imala sam jednu reznicu (znala da je neko čudo što se penje) ali zaboravila kako se zove. Znaš poslovicu 'Pametni pišu, a ..... pamte', pa idem odmah zapisati. Hvala.
|
|
![]() |
|
Meni ta biljčica na drugoj slici jako liči na Loniceru japonicu aureoreticulatu što sam dobila od Rain.
|
|
![]() |
|
Na posljednjoj je Sedum alboroseum ':Medio-variegatum', a iznad je mala kravara Sanguisorba officinalis. Pakujac je Aquilegia flabellata, može biti 35cm ili samo 10 cm ovisi kojoj seriji pripada.
|
|
![]() |
|
Hvala springy
![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Radosnica, na prvoj slici ti je aquilegia a na trećoj campanula glomerata. Za ostalo nisam sigurna.
|
|
![]() |
|
Narasle su mi neke biljčice kojima ne znam ime, pa lijepo molim pomoć u identifikaciji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da li tko prepoznaje ovo:
![]() |
|
![]() |
|
Tanjice ja mislim da je to glicinija, a ako je, znam nekog tko ju je uspješno razmnožio tako da je posadio mahunu koja ostane nakon cvjetanja. Ja osobno nisam nikad probala tako da ti ne mogu pričat o svom iskustvu.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 192193194195196 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |