lukacc- dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 17> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svaka slika jedna priča. Ali slika živice, travnjaka s božurima je p r e d i v n a!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
sve prekrasno, kao i obično! onaj detalj u betonu mi je savršen, a dragoljub je za prste polizat. jedva čekam da i moji procvatu pa na salatu hehehe
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
hvala svima na lijepim riječima
![]() ![]() puno se čuvcarkuća sprema cvijeatti, pa tako i ovaj predivan grm sa jako lijepim i nježnim cvietom ak netko zna ime neka me prosvijetli. malo panoramskih katruže će mirisat i zimi:D dragoljub je počeo cvast jedne od mnogih gailardija. toliko od mene ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Bozuri zasluzuju paznju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepe friške fotkice, a posebno klematis koji je pun puncat cvjetova. Naravno, katružama naklon do poda! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Tvoj vrt je pun ljepota, ali ovaj dio je nešto posebno, odmjereno i raskošno!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Čekamo još jer ovo danas je prekrasno, mora da ima još puno...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
WOW! krasne slike
|
|
|
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
eto mene opet sa nesto sličica iz mog dvorišča. sunce nam opet zasjalo i kako smo mi sretni, tako su i naše biljke.
eto slike: žuta kala pampasice lijepo napreduju |
|
![]() |
|
hval hvala.
otok, taman! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Lukaccc (jesam li napisala dovoljno slova c?)
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasne slike
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasne fotke, ali božuri su zaista posebno lijepi |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Božuri su pr5avi carevi, ali i sve ostalo ne zaostaje, sedumi u cvatu, božični kaktus, za ve
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
a ovaj dečec je malo zakasnil. treba kao cvasti na božić jer je božićni kaktus. ma sad je na suncu još ljepši ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Likacccc, ista priča s mojom bakom i katružama! Prelijepe su i imaju svoju priču.. I svakako ću te moliti da ih na jesen, budeš li ih trebao dijeliti, malo i za mene sačuvaš.. Ja doma imam jednu malu i još nije pokazala svoju ljepotu.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kiša danas prestala, no još je uvijek tmurno, no kad sa prozora pogledam na svoje katruže dođe mi da skačem. one su posebna priča i imaju posebnu ulogu u mom vrtu a i u meni. u ovom su vrtu vrlo dugo i svake godine ponosno pokazuju svoju ljepotu. moja ih je baka obožavala( valjda je nasljedno). i bez njih moj vrt ne bi bio moj.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kao i uvijek sve je prelijepo ovdje lukacc, božur me oduševio!
![]() A kiša, ma ja sam je uvijek i voljela, iako mi ne dopušta da odem u vrt, znam da prija mojim biljkicama. Dobro kaže Medo, žalit ćeš za njom kad prestane ![]() |
|
![]() |
|
e pa o tome ti ja pričam! još bumo mi cendrali za kišom pa kad bumo gledali ovakve slike samo ćemo sa sjetom zamišljati kak bi to bilo dobro da padne koja kap i osvježi biljke, a i nas same...
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |