Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 103> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Svaki detalj u tvom vrtu je interesantan. Strelicija je savršena, nisam još vidjela tolikog kapitalca, kaktus se baš lijepo okrunio
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
preslatko izgleda
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
ne mogu si pomoći, ali otkako si spomenula, na svakoj fotki tražim plavu špagicu...ti si kriva, postala sam ovisna, sama sa sobom se smijem kada ju ugledam
![]() U potpunosti razumijem sve tvoje osjećaje vezane uz ovo predivno, savršeno mjesto...ja bih se borila svim sredstvima za takav raj.
![]() Čini mi se da je prekrasna pustinjska ruža - delosperma, ili griješim?
Jesu se kante od boje ispraznile ili...?
lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Strelicije su me ostavile bez daha,kaktus-kralj ima plavu mašnicu
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Isuse, strelicije u cvatu i još bez tegle. Ma super
![]() |
|
![]() |
|
Svim silama se borim da plave špagice zamijenim što zelenijima,ali na kraju to sve izgleda plavkasto.Stvarno ću morati prijeći na liko.Sljedeći put čerupam štrik za veš zamotan oko strelicije.RSara,mislila sam da nitko neće primijetiti kante.Da,pri kraju je ta višemjesečna agonija,a onda dolazi na red čišćenje.
|
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
I meni su kao i hamari zapele za oko te pustinjske ruže!
A gdje će rajske ptice nego u raj! Prelijepo! ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kiki-ko, trebala sam, ali nikad još nisam bila na Silbi. Uz ovu tvoju temu imam dojam da sam se već udomaćila.
Tamo je blažena klima, svaka biljka se pokazuje u svom najljepšem izdanju!
|
|
![]() |
|
Možda u centru sela,ali na samom moru sve pogrize sol.Cikas ima bijele točkice kao da ga je netko pošpricao sa solnom kiselinom.
|
|
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Rajska ptica ja veličanstvena ,a pustinjska ruža i sve drugo kod tebe je za divljenje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Otočki dojmovi, toplina, boje i sol... Uživala sam!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sad sam se nasmijala.
Otvorila mi se samo polovica slike i tekst - dobio sam uši. Gledam, a biljka mi se čini potpuno zdrava. Kad ono, uši na tegli ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |