pomoc oko vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej Osbourne, imaš veliki pozdrav od "susede". Dobro došao. Vidi se tko je pravi ljubitelj prirode.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
osbourne ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 336 |
rijeka
neznam, planinski bor sam sreo na risnjaku i bio mi je do pasa malo iznad i svidio mi se
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
neznam zašto si navalio na te planinske borove u tako malo dvorište... tebi je jasno da oni narastu jako veliki? nebi radije posadio neke male tuje pa ih možeš i šišati kako želiš
i napiši odkud si... |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 336 |
no najvaznije mi je napraviti popis biljaka i ..plodored (ako se to tako zove u cvjecarstvu hehe) pa da mogu izracunat kolko mi treba i skupiti pare.
uzeo bi barem dvogodisnje biljke. moze i jednogodisnje ali ne sve.
e da tu imam i ovaj ruj pa bi i njega ubacio negdje. i što se njega tice bolje zid ne dirati
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
da, vise bi mi pasalo ne rusiti zid ali mi se ncini da je toonda previsoko. mozda i nije ako uzmem manje grmove...
ja sam to zamislio ovako:
dakle zid ide dolje i tu sadim planinske borove. ili nesto slicno. ispod recimo kadifice, one dugo cvjetaju i lijepe su. u sredili jedan mali bunar (ako uspijem iskopati) a desno kamenjar.
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
kao prvo odkuda si? kao drugo misliš li zemlju staviti preko cijele ove površine ili šta?
Ja nebi rušila taj unutarnji zidić nego bi uz njega posadila nešto nisko što puže i cvjeta (imam na umu par biljki ali neznam kako se zovu) i da to visi preko zidića... |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Imas super vrt i može se fino srediti!!!
Probam nesto skombinirati i nacrtati, koliko bude moguce na kompu kako ga preurediti!!!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
dakle imam neki jadan vrt ispred kuce. zelio bi ga urediti da dominiraju grmovi, dakle neki bozuri i tako. nemam sad previse love da kupujem sadnice svake godine a mislim da grmovi lijepo izgledaju. mislio sam srusiti ovaj zidic sto drzi zemlju prema dvoristu i posaditi planinski bor. ispod njega mozda kadifice.
iz decore bih narucio sadnice ali vas molim da pomognete sto. sunca ima do poslijepodne.
ovu bih smreku takodjer odnio u sumu.
uz ovaj zid prema susjedu bih napravio kadicu od kamenja i slozio mozda kamenjar. no neznam koje biljke da mi cvatu naizmjenicno dakle da uvijek ima cvijeca.
mislio sam tu ubaciti i mali bunar no pomalo!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |