Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 167168169170171 370> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stolisnik,lavanda,ružmarin.........
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lijep ti je stolisnik. Meni je lani poslala Horti i jedva čekam da vidim kakav će biti! |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Upravo zbog morsko - cvjetnog ugođaja često navraćam u tvoj vrt. Ima li išta ljepše od mirisa cvijeća i mora?
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
prelijepo, a tek stolisnik, posebno lijep primjerak
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sve mirisno i preljepo
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nećeš vjerovati,ali ja sam jučer i danas prelistala svih tvojih 200 stranica tvoje teme,i tek sad sam uvidjela svu ljepotu tvog prekrasnog raja.
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() Nastojat ću i dalje da kroz moje slike doživite morsko cvjetni ugođaj, a kako ja volim slikati to mi neće biti problem ![]() Evo malo friških Stolisnik, lavanda i u pozadini živica od ružmarina ![]() ![]() Santolina ![]() Jedna usamljena gazania ![]() ... i neke nove boje ![]() Mirisna brnistra ![]() i jedna mirisna ruža ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga i ja ti čestitam od srca na prvih 200 stranica. Ujedno zahvaljujem na prekrasnim slikama tvoga cvijeća i mora.
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
pridružujem se čestitarima i samo ću reći da je tvoj vrt vanserijski i da ga svaki dan pogledam da si napunim baterije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga lantana, i ja ti čestitam na 200-toj stranici! Hvala ti što si za sve nas učinila, što si svakome od nas ponešto podarila iz tvog božanstvenog vrta. Trudili smo se da i mi tebe uveselimo ponekom biljkom... Svaka je bila od srca i poslana i primljena! Sretna sam što sam te upoznala na ovaj način jer, smatram da ljudi koji vole biljke, vole i ljude! Ti si najbolji primjer, draga Lantana! Hvala ti!
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
e pa sad bi trebala i neka fešta pasti za 201!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Znaš što, zabolila me glava od ove ljepote
![]() Kako ti je kuća lijepa i bijela, mislim da ni mravac nesmije prići. Predivno, sve je prekrasno. Toliko cvijeća, a tako skladno ukombinirano ![]() Ipak mi se najviše sviđaju jagodice bobice ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Čestitkama se pridružujem. Zaslužila si pohvale za svoje cvijeće, ali i za sve one tople riječi upućene svim forumašima. I na toploj dobrodišlici upućenoj meni, novom članu ove zajednice. HVALA!
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Draga, i ja se pridružujem čestitkama za 200 stranica čiste ljepote. Milijun stvari bih još rekla, al jednostavno ne nalazim riječi. Hvala ti što si mi dopustila da s tobom uživam u ovom tvom raju.
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Lantana iskrene čestitke za 200 prekrasnih stranica,sa puno prekrasnog cvijeća, nesebičnih savjeta i mnogo razloga za ponovnu posjetu tvome vrtu.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
200 stranica ljepote od koje zastaje dah!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
baš si me ganula, ti ženo s neke druge planete!
![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Prekrasne biljke na kraju 200-te stranice! Pravi kapitalci, baš po mom ukusu! Neke od njh sam ja danas prvi put kupila i sad kad vidim tvoje ovako lijepe odmah dobijem nadu da bi i moje mogle biti takve, daj Bože!
![]() |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
I od mene čestitke na 200 stranica punih ljubavi.
Hvala ti za sve slike kojima si nas grijala dok smo se mi s ove strane smrzavali. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantana - HVALA!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 167168169170171 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |