Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK - moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 23>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 01:49
Big%20WOW ...krasni su mi ovi stilizirani cvjetovi na bočicama, izvrsna primjena pravilnih oblika u artističkom izrazu
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 18:50
Ultra, bolje da ti se nešto sviđa, nego ništa LOL.
Hvala na iskrenosti.
Na vrh
UltraDwlux View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 396
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 16:14
Bočice me nisu toliko dojmile , ali oni cvijetići na prethodnoj strani .....oni su me zapanjili :) 
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 14:19
smile89bocice su predobreeee!!!!smile170
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 01:18
Bočice su ti prekrasne, originalne-savršene!!!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 22:08
Evo i mojih bočica za ulje i ocat

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2010 u 22:05
Hvala što pogledate moje radove, veselim se vašim komentarima.
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 23:00
sova je br.1
Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 13:23
Otok sve slike su krasne a osim ribe u krugu,sove najdraža mi je naiva i swap za Izzy jer su posebne i maštovite !
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 08:42
Fantazija od radova, ne znam šta bi dala da imam ovakav (nemam baš niti malo) prirodni dar za crtanje  smile120
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 13:34
...ajme mene Shocked  Faint ....ovaj mi je najljepšiji od svih najljepših  Love%20You 
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 12:09
Otok odlično.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 00:53
Ma onaj mi je već bio fantastičan, a ovaj je još nekako neobičniji...ma savršeno!

Ti si moj guru!!!!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 22:16
Maredelmare i Primavera smile78
Evo još jedan cvjetić, sličan, a ipak različit

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 23:31
 wiu%20wiuwiu%20wiuwiu%20wiu ....da, da, da... ovo je već neka druga dimenzija... žuta ruža kao takva meni osobno najdraži je cvijet, ali na stranu to, oduševljava kako si ju smjestila u prostor, pozadina kao da isijava njenom ljepotom i bojom...fantastično draga Otok, konkurencija je stvarno dobra i poticajna, a mi koji posjećujemo ove kutke najviše ćemo profitirati od toga uživajući u novim postignućima kreativnog izražavanja... od mene i ovaj puta duboki naklonYou%20Are%20The%20WomanYou%20Are%20The%20Woman
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 13:47
Baš si me nasmijala , ako te potičem to je dobro-potakla si i ti mene!
Ti si "krivac" što sam se uhvatila stakla.

Super mi je ovaj ruža, malo mi je neobična pa zato i zanimljivija- kao da pleše(uff, ovo je haikikuuuu poezija )-odlična mi je, nekako je prozračna!
Uh, nikako da izrazim šta hoću reć!
A ova pozadina..joj, što ti je ovo dobro ispalo!    

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 09:33
Konkurencija je dobra i poticajna. Maredelmare ozbiljno prijeti LOL pa se moram potruditi.

Evo od mene jedan cvjetić

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 16:09
jedna boja, jedno poljeeeee
Mislim da me kužiš, sve sam ti s ovim rekla.
Napravila sam još jednu sliku, večeras ću je stavit, a naravno, tvoj stručni sud mi je jako bitan

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 23:46
...mogu samo reći da me tvoje slike jednostavno oduševljavaju, jednako ova posljednja, kao i swapić za Izzy koju u strci s vremenom nisam ni stigla iskomentirati... jako sam ponosna što čak dvije tvoje ljepotice krase moje zidove  
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 22:52
Ako me ti ne natjeraš da se isprobam na staklu, pa makar i neuspješno,..ne znam tko će!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 23>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.