Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 151> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
panjić je zanimljiv,a tek mice..hoste su velike..znam kako će zamirišati kad procvatu,kao parfem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
woow koja hosta..stvarno je ogromna i jako lijepa..
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Koliko zaostataka imam i u tvom i drugim vrtovima. Nekako mi je nepravedno šetati ovdje, a propustiti sve tvoje napisane riječi. Imaš puno posla. Meni su čišećnja dvorišta bila mukotrpna, ali sav posao sa biljkama me nadahnjuje, jednostavno me jača. Voće ti je lijepo rodilo, hoste su ti bujne, niču ti kojekakva lijepa iznenađenja, stižu sadnice ... znaj da sam šetala uz blaženi osmijeh jer se već sada veselim slikama koje ćemo gledati dogodine!
I još nešto sam zaboravila: onaj dar tvojih učenika - lijep je i mnogo govori!
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Mari, hoja, Medo, Otok, rosa, sprinqy stefkaja, stvarno ni meni nije jasno kako su uspjele toliko narasti jer u žardinjerama u kojima su stisnute ima svega petnaestak cm. zemlje, a ja ih namjerno nisam zalijevala koliko se preporuča jer je odmah bilo jasno da će biti prevelike, geni valjda..
hamara, forzicija, preslatke su i sve tri plavooke ![]() Triša sve su voćke prepune plodova a ničim ih nisam "hranila" čak ni rezala ih nisam! Koliko znam nitko to nije radio evo već treću godinu, a one ko za inat sve više rađaju ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Toliko novoga u tvom vrtu!!!
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
AJJJJ koje slatkiceeeee da sam ti malo bliže odmah bi uzela jedno vjeruj mi cmok cmok za sve njih .. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Eh da je jedna, nego su tri, govorim o hostama mada su i tri mace. Sreća pa im žardinjere ne dopuštaju da se još šire, inače ne bi mogla do travnjaka i voćnjaka ni proći ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mira, forzicija, baka, gioia, anči hvala što ste pohvalile moj prvi skromni panjić
![]() Dobro je da me ne možete vidjeti kako kuhinjskim nožem bušim ovaj veliki ![]() sprinqy, Medo voćke su uistinu prekrasne, nije moja zasluga, ali ja uživam u njima kao da sam ih sama uzgojila ![]() lucy kao pravi početnik ja još uvijek eksperimentiram i pažljivo njegujem svaku biljčicu jer su skoro sve dragi pokloni ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
mujceki su preslatki, da moj Srećko nije ljubomoran ko pes i ja bih uzeo koju. hosta je genijalna, moje su još miće skroz...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
misty tvoj novi dom tj. novi vrt je odličan
voćke su zdrave, plodne... naslijeđene biljke raskošne, nove biljke koje si ti zasadila imaju super uvjete, stvarno lijepo čini mi se da je hosta kraljica u tvom vrtu ![]() prvi panj je odlično iskorišten, a poklon panj (s dupinima, ako me oči ne varaju) mi je fenomenalan |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Vani pljušti kiša, njih mama hrani i grije a ja se još uvijek pitam kud ću s njima ? Po suncu ih već pomalo izvodi vani, ali se one uredno vraćaju doma
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Misty ma nema veze sta nije onaj panj za cvijece jer predivno izgleda i ovako bez cvijetica,a hosta ti je preljepa |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
I ja kao i ti vjerujem da cvijeće osjeća ljubav i pažnju koju im pružamo. Pa ipak su živa bića. A kojem živom stvoru ne godi topla riječ i nježni dodir.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja pa to je zaista rakošno, baš je Medvjed Cesarićevom pjesmicom dobro opisao tvoje voćkice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Hosta je predivna, ja baš volim hoste, prošle godine sam kupila 3 različite, nadam se da ću ih uspjet ovako uzgojit. A mace, ajme što su slatke, a vidi onu u sredini kako plave okice ima...
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
U ovo kišno jutro teško je nešto slikati, da bih ovo snimila morala sam stati ispod natkrivenog prolaza iz dvorišta u travnjak pa možda nisam uspjela uhvatiti pravi kut da dočaram veličinu. Stvarno neznam
je li to zbog ovih svibanjskih kiša, ali moje hoste su baš "poludile".
Ovo je jedna od dvije "manje" a već je širinom dostigla stol na kojem
bez gužvanja mogu jesti šestorica
![]() ![]() Bigmama je li te ovo uplašilo? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hosta je ogromna. Moram priznati da zapravo ranije nisam vidjela hoste u živo nego samo na slikama, pa nisam imala pravi dojam koliko su velike.
Sad ih imam i ja, a ova kao tvoja je puno veća od drugih |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Draga počinjem ozbiljno misliti da biljke od svega najviše trebaju ljubav, jer ja pojma nemam o vrtlarenju! Trebala si me vidjeti prošlo ljeto (taman kad sam doselila) nisam znala ni kako se zovu ti zeleni grmovi ali kad sam ih počela zalijevati, rascvjetali se u dva dana, a ja skoro u nesvijest od mirisa! Guglala sam danima dok nisam otkrila što su ![]() Kasnije sam ih viđala po nekim vrtovima uživo i u parku, ali zbilja nisu ni blizu ovih mojih. Mislim da im savršeno odgovara hlad od odrine koja se nadvija nad njih i dvorište. Na prvi napravljeni panj stavila sam nešto što je naraslo na betonu bez zemlje, pa nisam mogla prepoznati što je, sad je malo zaoblilo listiće (valjda se iz drva bolje hrani ![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
kako sam ja prvenstveno životinjoljubac odmah sam se zaljubila u mace i delfine! a voćke... i ja sad zadnjih godina opet oživljavam onaj užitak jedenja voćki ravno sa stabla koji mi je ko djetetu bio normalan u našoj zagrebaćkoj vili. pa onda skoro cijeli život odrasle osobe više nije. tako sad već kusam poluzrele trešnje i beskrajno uživam! na žalost samo to imamo - 2 trešnje i 3 smokve. ali za uživanje dosta i to! ti imaš baš pravo obilje pa uživaj iz petnih žila
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Hosta je baš razbujala,a mace su slatke,skupile se u krilu svoje mame,tu im je najljepše
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |