Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji radovi - KIKA '56
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji radovi - KIKA '56

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 18>
Korisnik
Poruka
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 01:08
Za izrugivanje... a znaš kako se kaže: "nikad ti se neće bolji (ili isti) narugat"....hehehehehe...

Ne znam jesam ti poznata iz Dragošja ?:))
Nisi me valjda zamjenila sa starim Božom?!

U vezi toga...u temi "Sajmovi i izložbe" stavila sam slike iz Dioklecijanovih podruma....ima ti tamo jedna iz Dragošja, hehehehe....pa kad ti bude dosadno poviri...   
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vania View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 128
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vania Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 12:23
Kika, super su mi ove bočice..Thumbs%20Up Kako se sve u ovoj tehnici može sredit da ti postane zanimljivo bit domaćica, hahahha (ovo je moja osobna opaska jer se još uhodavam u sve te kućne poslove)..
Mare aj molim te pošalji mi link di je tema "Sajmovi i izložbe", il ti Kika,jer nikako pronač a baš bi tila vidit kako je bilo, thnx.. Sve mi se zbucalo na ovom forumu, toliko toga pogledam da neznam više di je šta..
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 19:51
nadam se da je jučer sve prošlo odlično  i da niste dugo stajali u crkvi.
Kčerka ti je sigurno bila sva uzbuđena i prekrasna kao i moje  kumče.
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 00:39
Kod nas je bilo 600-tina krizmanika(baš sam ti napisala na tvojoj stranici)sve je bilo dobro i završilo oko 13 sati,pa onda fešta u rest. do mraka,a ćerkica kao i svakoj majci ljepotica.Hvala na zanimanju.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 00:55
600?!!!!!!!!!!!
Koja je to gužva bila!!!!
A virujem da se feštalo lipo, i da je bilo svita u restoranu...poprilično!
hehehehe, sad sam se sitila svoje krizme-krizmala se starija sestra, pa svećenik rekao "ma možeš i ti"-bila 5.razred:)
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 19:53
Maredm,mila moja,a ja u trećem osn.ispadoh ti nekakav metuzalem,ali nisam tako loša he he he he .Bilo je super skupa ćer od brata i moja ćerka,jer su obje osmi razred..
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 17:44
evo napokon i ja nađoh vremena malo prokomentirati radove. Boca je krasna, ali one kutijice su me oduševile, prekrasno!
ANĐELKA
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 20:15
Hvala Anđelka.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 23:21
 Love%20Gaze ...krasne kutijice, posebno ona s ljubicama, odličan remake starog namještaja, boce prelijepo sređene... krasno je ući u ovu veselu galeriju...
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 13:18
Hvala lijepa draga Primavera,dugo nisam ni dobila pohvalu,a sad su mi jako potrebne,bila sam se pripremila uraditi dosta toga,nešto jesam,ali nisam poslikala,odnijela mi ih mala bratična,nadam se da ću ih staviti...sad nisam baš nešto voljna slomila sam nogu u stopalu,pa vučem jedan gips-čizmu po ovoj žegi..katastrofa,ali što ćeš trpi i šuti.
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 16:52
Kika pa nisi moarala trcati za zgodnim deckima da slomis nogu. Malo sale, ali i meni se skoro to dogodilo na bazenu sam se posklizla na plocice.
Cuvaj se, noga mora puno puno biti uzdignuta, i ako mozes mici s prstima. Po mogusnosti trazi plasticni gips ako imaju, ili pravac na Krk gdinu Bajcicu koji namjesta kotolomce.
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 18:21
Draga moja Tajo,eh da sam barem trčala,nego samo malo izvrnula a ona jadna puče.Lijepo bi bilo trknuti do Krka,ali imamo mi bliže u Kominu kod Rare,a ja ne odoh kod njega nego kod ortopeda,vidjet ćemo što će biti .Hvala na savjetu.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 11:04
 ...Draga Kika, od sveg srca ti želim da izdržiš torturu od gipsa i da se što prije oporaviš...probaj na to gledati kao na još jedno iskušenje koje moraš prebroditi...Heart%20Glasses 
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 11:27
Draga KIKA prošetala sam po galeriji...radovi su ti jako lijepi, favorit su mi kutijice...želim da ti noga brzo zaraste i da što lakše prebrodiš sve to skupa pa da uživamo u tvojim radovima....smile79
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 13:46
Lijepe moje Primavera i valliSa hvala na lijepim željama za ozdravljenje.
Na vrh
brani View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 242
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 15:18
Vidim da si mi bila na forumu..pokušala ti poslati poruku u sandučić ali ne ide.Budući da rijetko navračam ovamo posjeti me na blogu: brankadomnjak.blogspot.com 
Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 17:50
Kika imaš krasnih radova posebno na početku meni super uski tanjurić sa viticama i anđelom,crno bijela i crvena kutijica koje su mi neobične i neviđene!Želim brzo ozdravljenje nogicesmile199
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 10:08
Žao mi je zbog gipsa,ukrasi ga dekupažom,bočice i amforice su lijepe!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 23:40
Opala! Evo ti izvukoh galeriju na prvu stranu, a to znači da se očekuje koja sličica tvojih radova!
Sumnjam ja da je tebe gips omeo-ne radi se ovo trčeć maraton...čekam!

Kao što sam ti napisala u mojoj galeriji, drago mi je da više nisi "gypsophila":)...šala mala, znam da ti je na vrh glave gipsa, još po ovom zvizdanu.

Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 00:12
Nirvana-hvala za pohvale i za ozdravljenje,ide polako
Maslina55 i tebi hvala lijepa
A MDM nije da se nije radilo....moglo je i bolje,bude se vidjelo,sad sam lijena da poslikam,a onda živim za trenutak što će reći mile tete.pozzz.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 18>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.