Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 168169170171172 370> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tvojih 200 stranica vrta meni je bilo kao jedna jako dobra knjiga..... čitaš i nikako da ju makneš iz ruke, doslovno ju "gutaš!
Ovaj "prvi dio" bio je odličan, poučan, nježan, šaren, šaljiv, nekad malkice i sjetan....... nastavi "pisati" "drugi dio" jer ja sam tvoja vjerna "čitateljica" a ima nas još puno, puno........
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kod mene pljusak i hvala ti na ovim divnim suncanim slikama
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Draga za pocetak cestitam ti na 200 stranici carice i doista si nas pocastila spektaklom kakav i prilici takvoj stranici,jos jednom sve cestitke
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Baš si me raznježila sa komentarima i slikama na 200-toj stranici.
Samo nam mogu poželjeti još puno puta po toliko stranica i makar i ovakvog virualnog druženja. Lantana
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Draga Lantana evo i mene među čestitare!
![]() Svaku sam od ovih 200 stranica gledala s oduševljenjem i ponekad s malo (razumljive) nostalgije.. Svoju si jubilarnu stranicu završila najljepše što se moglo, sa zahvalama svima koji su te poticali riječima ili znanjem i s biljkama u kojima prepoznaješ sve one koji su ti pomogli da ovaj prelijepi otočki raj postane ono što je sada. Za svo to vrijeme svoje si ljubimice nesebično dijelila pa je malo tvoje tople duše stiglo i u daleke vrtove. I u mom vrtu raste malo mog kraja i puno tebe.. To je ono što u tvom vrtu oko ne vidi, a najljepše cvjeta! |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ove slike stvarno zaslužuju biti na ovoj stranici |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala vam još jednom svima
![]() Evo nekoliko cvjetova koji su u cvatu i svaki dan me podsjećeju na nekoga od vas Najljepši od najljepše, Nihin grčki oleander ![]() ![]() Flavijin clematis Pillu ![]() Hoyine alsroemerie - to je bio prvi cvijet kojeg sam dobila i sjećam se dan danas koliko me obradovao ![]() ... i Hoyine campanule ![]() Biljela kalanchoe od moje drage bodulke Otok ![]() Hortina astilba, prije nisam ni znala za taj cvijet ![]() Gaura iz VŽ ![]() ... moje gazanije koje sam svima slala jer ih imam puno... ![]() ![]() ... i za kraj ove 200 stranice moje dvije najveće ljubimice bugenvilia i cikas ![]() ![]() ![]() cikasici rastu novil listovi ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Čestitka za 200. stranicu !
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Cestitke za 200-tu
![]() ![]() A mi smo sretni sto postojis ti i tvoj divni vrt |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Draga Lantana 200 stranica tvog prelijepog vrta,slika i savjeta,hvala
![]() Čestitam ti na 200-toj stranici ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Draga moja otočanko, četitke od srca na tvojih 200 stranica, predivnih slika vrta, cvijeća i mora. Tvoje stranice meni su samo dodatni podsjetnik zašto se rado vraćam rodnom otoku. Gledajući tvoje slike čini mi se kao da sam stalno tamo. Brnistra, pelin i buhač predivni su u ovo doba godine. Samo nastavi i dalje s ovako prekrasnim slikama.
![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Predivno, kao u raju! I čestitam i ja na 200-toj stranici!
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
čestitam na 200-oj stranici
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
200 stranica pa to je čitava enciklopedija, a želim još punoo puuno, nemoj stati
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala vam dragi moji forumaši svima
![]() U ovih 200 stranica pokazala sam vam svoj vrt i svoje cvijeće, a vi ste me puno naučili, usrećili i razveselili i biljkama i komentarima, sretna sam što sam tu sa vama... Za 200-tu stranicu jedna slika morsko-cvjetnog ugođaja Bugenvilia, cikas i more... ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() Hvala za 200 stranica ljepote i druženja |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 168169170171172 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |