vikica46 - cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 7> |
Korisnik | |
vikica46 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 114 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ajme onih ljigavaca,koliki su,fujjjjj
![]() Ruže su ti fenomenalne,a sve pohvale za muža ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Moraš SM puno hvaliti,pa će biti još vredniji
![]() |
|
![]() |
|
vikica46 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 114 |
Hvala svima, ali moram biti iskrena i reći da mi u svemu puno pomaže moj muž.
On nabavlja stajski gnoj, namače koprive za špricanje, nabere buket ruža za vazu.
Već mi je rekao kada je pregledavao forum kako njega nisam spomenula i kako nije u redu da sam sve zasluge i pohvale samo sebi pripisala!
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Pregledavajući slike tvojih ruža pomislih da su slike neke vrtlarije koja se bavi uzgojem i prodajom ruža. Možeš biti ponosna na svoju kolekciju.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
krasna kolekcija i prezentacija za ovu sezonu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Kolekcija 2010. je fenomenalna!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala na savjetu, ujutro odmah idem u poljo-apoteku!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ufff...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
CARSTVO
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
prave kraljice
![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
imaš prelijepo cvijeće, ali su mi ruže favorit. lijepe, elegantne ,posebne...
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Ajme meni pogodila si me tocno u srce ovim ruzama fantasticne su
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Draga vikica46,hvala na pupoljcima ,prelijepi su
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Predivne ruže....doista!Ja ih imam takođe mnogo,ali nikako da postavim slike ovdje
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ruže su uvijek bile kraljice vrtova
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |