Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gogin-zg vrtek
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gogin-zg vrtek

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 14>
Korisnik
Poruka
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 08:47
smile227 kakav vrt,kaktusi,ruže,čuvarkuće .... smile107 oduševljena sam.... imam jedno malo pitanjce : gdje se može kupiti ovaj crveni malč tako mi se dopadaaaaaa ?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 09:39
Kaj je to Floraart ili?WinkBig%20smile

Bome GogaZg tvoj službeni fotograf je obavio sjajan posao. Konačno smo vidjelu svu tvoju skrivenu ljepotu u vrtu u punom sjaju! Prelijepo!ClapClapClap
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 09:42
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

Goga, molim te pelcer ovoga i daj mi molim te uhvati sjeme onog crvenog pakujca.
Može?
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 09:50
A ja samo kažem:"Bože dragi,lipote!"smile93
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 22:19
vidim da ste opet malo švrljale po vrtuLOL
Konte drugi put obećajem da ću sjediti sa vama duže od 5 minuta.tko  je opet kasnio pa smo se morale žuriti.LOL
Ivna baš šteta kaj nisi došla,buš drugi put.Tongue
Forzicija 2005,koru sam kupila u baumaxu,vreća od 50 l je 50,00 kn.
Baka,vidi kakve ja imam papparazzeLOLnema im ravne. 
Mačak zapisala sam te za pelcere i sjeme pakujca.isporuka će biti na nekoj kavici.Tongue
Makk,Mira021,Stefkaja i ostali dođite opet u moj vrt.

pusasmile78

Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 22:41
predivan ti je vrt Goga! hvala na biljčici, za sad je u školici na terasi, ali uskoro će se smjestiti na bregecu.
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 00:10
Goga vrt ti je smile227.
Ne znam šta bih izdvojila, pakujce, klematise, čuvarkuće.
Ipak one penjačice (grmovi, ne znam da li je to loncieria), kameleon, koraljna zvončika, opet pakujci (molba: može li od ovih reznica ili sjeme).

Sviđa mi se onaj grmić crvenih cvjetića sitnih (još ne znam kako da ti pokažem sliku). Kako se zove?smile120
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 18:20
Medvjede34 bit će još bebica pripremi mjesta u svom vrtiću.kupila sam još crvenih čuvara.ove godine sakupljam čuvareLOL.a na jesen idem u lov na ruže.LOL.Lilie napiši mi točno što hoćeš na pp.sjemenja pakujaca uvijek imam u pričuvi,za svaki slučajLOL.

pusasmile78
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 19:59
koja divna setnja tvojim vrtom ,pored divnog cvijeca i mene su odusevile staze...rado bi tako nesto uradila,ali ne znam koliko bi izdrzale pored mog Nera ili patkica
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 22:41
Prekrasne boje  i prekrasno cvijeće !
smile55
A na tvoj plastenik sam ljubomorna smile180
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 00:01
GIO teško bi ta kora izdržala psa.hvala na posjeti.Tongue
Anči plastenik je zaista dobro došao, pogotovo sada kada je velika razlika u temperaturi.pokušaj ga i ti nabaviti ili ga sama napraviti.Big%20smile
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 10:35
Goga, Goga smile60, pa zašto ti tu ljepotu skrivaš od nas?!
Baš ti je super sve zriktano, biljke predivne... Glicinija me totalno ošamutila.
Ak opet ne bude slika, zadužit ćemo svaki mjesec jednog forumaša da napravi foto-reportažu kod tebe smile78
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 17:43
Horti,tako će i biti.kad opet nešto procvijeta ja zovem svoje fotografe da obave posaoLOL.one se uopće ne bune.LOL 
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 18:03
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Kaj je to Floraart ili?Wink

Bome GogaZg tvoj službeni fotograf je obavio sjajan posao. Konačno smo vidjelu svu tvoju skrivenu ljepotu u vrtu u punom sjaju! Prelijepo!]

potpisujem!
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 18:36
Mari 5510, si vidla kakve fotografe imam.hvala ti na posijeti.Big%20smile  
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 19:01
Goga vrt ti je mrak ,a tek stazica od malča fantasticna idejasmile57
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 19:33
Rosa 2,hvala na posjeti.htjela sam staviti na stazice sitni šljunak,ali nisam našla ništa povoljno.prijevoz je bio preskup,pa sam na kraju kupila koru samo da mi nije blato.Wink
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 20:16
Uživala sam u šetnji tvojim predivnim vrtom. Neznam samo zašto si do sad skrivala ovaj pravi mali botanički vrt od nas. Staze s korom su baš super, a kameni obrubi  me posebno oduševe.  Naravno moram priznati uvijek kad obilazim vaše predivne vrtove budem pomalo ljubomorna što i ja nemam ovako neki lijepi racvjetani kutak. 
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 20:47
kako je ovo krasno mjesto podnijelo današnju kišurinu?
Jeli sve poleglo?
lijepi pozdravSmile
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 22:35
 Sara, kiša mi ne smeta tako jako kao vjetar.polomio mi je ostatak kokotića,pa sam ih  morala opet svezati.unatoć obilnoj kišetini ruže mi se dobro drže.Tonguepakujci su mi polegli valjda im je dosta cvijetanja pa idu malo prileć LOL.staze su ok.dobro sam napravila drenažu tako da mi se voda ne zadržava.samo još moram kupiti malča.

pusa smile78

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,191 sekundi.