Ivnina cvjetna terapija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 43> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sve ljepše i ljepše
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
I ja sam u gužvi ovih dana al morala sam posjetiti tvoj predivni vrt , na brzinu
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Hvala vam curke na posjeti, gužva je u svakom vrtu a i ovo lijepo vrijeme nas doslovno tjera u njih tako kad i imam malo vremena nemam više snage za gledanjem
![]() Znam da je već viđeno ali on me je doslovno kad je procvijetao oborio s nogu, niti vjetar koji ovih dana nemilice puše ne može mu ništa ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Još jednom ču reći da ti je vrt lijep ima posebnu draž,u svakoj biljci se vidi koliko je ljubavi uneseno u nju
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I ja sam se iznenadila koliko dugo cvatu ove kako ti kažeš obične starinske haucere. Lijepo je u tvom vrtu ima prekrasnih detalja
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super Ivna, ima cvijeća, ali meni je drago i zelenilo, naročito tamo gdje se ispreplela vinca, baš je super.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Svima koji posjećuju moje mjesto opuštanja, veselja zahvaljujem na posjeti, ovih dana me jako veseli što je moja ruža konačno pokazala svu svoju ljepotu, možda sam i dosadna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Imaš se čime hvaliti jer cvijeće ti je stavrn lijepo!
Ova ruža je prekokrasna!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Samo ti nastavi slikati
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ivna ovo je prekrasno, cijela kompozicija ovog ulaza s ružom, preko kamenjara, lijepog cvijeća...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Ivna samo ti slikaj kad imas ovako lijepe "modele"penjacica iznad podruma je No1 |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tooooooooo ivna,to,znala sam da te ruže izgledaju fenomenalno na tom romantičnom mjestu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ruža je baš kraljica ponad ulaza u podrum!! I cijelo dvorište odiše njenim crvenilom! Ali moram se osvrnuti i na druge cveteke koji kod tebe cvatu i koji su isto tako lepeki!! Bravo Ivnice!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
woow draga ruža je prava ljepotica, stvarno izgleda prelijepo
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Koja ljepota
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Najljepša mi je konbinacija s crvenim ružama
![]() Nadam se da ti je ovaj vikend bio lijep i da si uživala !
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Ja sam jako tužnaaaa
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |