natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 109> |
Korisnik | |
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasna kutija.moja omiljena kombinacija boja...prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Ovo je presuuuuper ispalo, tako proljetno i živo.. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Slažem se, baš je zgodna i vesela tako zelena
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Prekrasne su ti kutije, ona prva je fantasticna, pravi starinski stil, Kad uhvatim malo vremena pregledati cu sve tvoje stranice, samo da zavrsim jedan zlatovez, pa neke flase, onda se primam gledanja nasih teata salveta.
Divota. ![]() |
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Prekrašno.....
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
zeleno, što volim zeleno.
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
čarolija
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
potpisujem!!! ![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Nataša kako je dobra ona zelena kutija , posebna boja divan motiv sve u svemu od tebe i ne očekujem nešto drugačije nego savršeno.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ajme tete... ja sam se sada skoro rasplakala od ovih prekrasnih divota što stemi napisale...malojesam plačljiva, bolesna i na bolovanju...ali potrudit ću se napraviti pokoji rad da vas ne razočaram kada me već toliko hvalite...
nado moja.... pusu vam veliku šaljem i nadam se da se u skorijoj budućnosti vidimo u našem gradu... zadnji puta sam samo protutnjala kada sam klinca kupila kući pa se nisam ni javljala... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Brzo ozdravi , dođi u naš grad i javi se .Srdačno N.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
drage moje, evo mene natrag u sedlo...malo sam bila bolesna i na bolovanju, a sada je to iza mene, a ispred mene i vas, moj novi rad...
kolegica je naručila pločicu za jednog bebača imenom Roko...zahtjev je bio da bude plava i da ima elemente ljubičastoga, jer Rokova mama, voli ljubičasto... kao što vidite...ljubičasta su slova, i ljubičase su sjene na rubovima pločica koje su ovoga puta izrađene od das mase... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
nato
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
pločica je preslatka...baš mi se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ja jednostavno obožavam ove tvoje stvari
![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
ovo je prekrasno i preslatko ispalo..
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Prekrasno! Majstorica si Das-a
![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Ja,ti od srca čestitam ,na svim tvojim radovima.Imaš kako bi se to danas reklo svoj brend,i sviđalo se to nekome ili ne.Meni se sviđa ta tvoja doza samopouzdanja.
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
ej draga... ova pločica me oborila s nogu.... predivna je, gledam ju već 20 minuta, ovo je najljepši i najorginalniji poklon za bebača koji sam vidjela
....kad bi bar ja znala nešto takvo napraviti...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |