Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LORIN vrt i cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

LORIN vrt i cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 111>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 21:09
Ljudi obično imaju 4 kantuna, a ti - tebi naravno nisu 4 dosta, ti imaš mali bezbroj svojih predivnih kutaka, koji naravno nisu kantuni, već predivna mjesta prošarana divnim bojama, cvijeće s kojim pričaš latinski, valjda te bolje razumije pa je zato tako lijepo.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 21:15
Šetala i uživalaClap
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 21:20
vauuu,Lora,kutak preljep,ruze divne,posebno Monika
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 22:18
Lorek, super cvijećke si kupila u decori Thumbs%20Up
i vrtnu fuksiju si kupila, jel i ona kao i ostale fuksije ide u sjenu ili može preživjeti na suncu?
a količina teglica se povećava brzinom svijetlosti Big%20smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 23:12
HVALA CURE, zlatne ste sve,smile79 i nemojte me toliko hvaliti jer su vaši vrteki itekako lijepi u odnosu na moj......
Samo pokušavam dati oduška svojoj duši i mašti. Nikad nisam dovoljno zadovoljna, uvijek nešto pokušavam nanovo.

Konti, Fuchsia može na sunce i naraste cca 1 m. Upravo zato sam ju uzela.

Skoro pa sam gotova sa svim radovima, pa čim bude gotovo stavim malo "panoramskih" slikica.

Još jednom hvala i velikaaaaa

smile78

P.S. Danas sam i naočale "posijala" u vrt možda nešto izrasteLOLWink

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 23:23
Draga Lora,svaki je vrt lijep na svoj nacin,i dobro si rekla da samo pokusavas dati oduska dusi i masti,kao vecina nas,rijetko ko je sto posto zadovoljan,stalno premjestamo,kombiniramo...ja sam vec isplanirala sta cu uraditi na jesen
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 11:59
Originalno poslano od člana Lora Lora napisao:

Danas sam i naočale "posijala" u vrt možda nešto izrasteLOLWink

Hoće Lora sigurmo. Moj Mateo je posijao naočale i našli smo ih u vrtu ispod kupusa nakon mjesec dana. Valjda im treba toliko da niknu LOLLOLLOL
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 15:06
Draga naša Lora, ja se s tobom veselim ko malo djete Big%20smile.
Ponajprije novim biljkama iz Decore, otvorila sam njihovu stranicu i biljku po biljku potražila da vidim kako izgleda, sviđa mi se tvoj izbor a jedva čekam da naraste fuksija jer nisam znala da postoji i vrsta koja je vrtna, meni su sve one bile iste samo drugih cvjetovaEmbarrassed. Mislim da si ti jedina za sad na forumu da imaš tu sortu vrtnu pa ću s guštom pratiti razvoj te krasne biljke.
Idemo dalje..... cvjetno -vazna kombinacija ispod prozora WOOW !!! isto tako i ispod brajde gdje ti je stol, to su tako lijepi i veseli kutići Hug.
Panj sa scevolom i ruseliom - odlična kombinacija!
Hostinjak- imaš dobru kolekciju, za koju godinu kad se razrastu trebat će proširenje Wink
Da ne dužim...... smile120
Vidiš , vidiš....ako naočalama treba za izrastu cca mjesec dana, ko zna koliko treba trsnim škarama Wink, ja ni neznam više koliko sam ih pogubila...LOL
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 16:33
prepreprekrasno smile73
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 10:18
ova mi je super pravi mediteransko-kontinentalni štih
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 22:54
Hej mala koja je to ljepota od vrtasmile39.
Kako ću prepoznati vrt, kad si ga još dodatno nakrcala cvijećemTongue? A da po susjedstvuLOL

Obradovala si jednu mamu hosticom i isusovom krunomsmilie_love_399.gif
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 13:58
Hej ljudi Lora vam je sve pretumbala, a izgleda savršeno. Svašta je posadila i posijala, čak i jedne naočale, valjda je mislila da će se razmnožiti.
Cvijeće je predivno, a mene je oduševio cvijet kivija, ispod kojeg smo sjedile i jele sladoled - mljac.

RIJEKA

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 14:00
A da mi je znati što ćeš još dovući sa Flore Wink
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 16:24
Lora,Lora, nije me bilo pa ne baš tako dugo a ti "navalila" s cvijećem!WinkBig%20smile
Tvoj vrt postao pravi mali botanički!ClapClapClap

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 22:50
i redoviti ste gosti

Triša, Triša, da ih nisi našla danas bi mi oči gledale poprijekoWink

Bako, ma nije baš tako, jest da sam ga preokrenula naopako, ali......Big%20smile

Šmrčko, po AgapanthusuWink

Otok, Triša mi je poklonila jednu lijepu vazu za zid. Mjesto sam već odredila, samo nemam cvijeća za njuLOLLOL, pa moram obavezno sa Flore nešto dovući.....

P.S. Yupiiii.....Piilu pun je pupova i tri su već procvjetala.....poslikam čim budem mogla.....

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 23:21
smile94
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 00:01
Ej Lorica, evo ti neki savjeti za alstroemerije. Deseti post odozgo na dolje .Smile
<>http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4425&PN=12
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 02:42
Predivne su ti ruže Lora, a i sve ostalo u vazama onako lijepo i uredno poslagano....Nazire se i novi travnati tepih...Čekam nove slike iz Zagreba..
ClapClapClap
sutra je novi dan
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 09:14
Toliko svega prelijepog, ali ovo!!!!!

Možeš li napisati malo više o tome?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 09:56
Jučer je Lora "skakala s motkom" preko daske na travnjaku, pa me baš zanima rezultat, jer naravno da smo "opeljušili" baku Beu, pa se to moralo odmah posaditi. Nadam se da se danas naša balerina odmara jer u Rijeci pada kiša, no uštedjeti će nam zaljevanje.
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 111>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.