Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori | Stranica <1 9192939495 203> |
Korisnik | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro, te margarete imam već jako, jako puno godina, uvijek nestanu preko zime i nikad mi se nisu raširile uvijek je taj grmić i gotovo. Vidjela sam da su ih imali i lani ili predlani u Decori u Buzetu, nisam ih zapazila ove godine i neznam ni kako se stručno zovu. Jako su krhke, već ih moram povezati, kako ove godine sve buja tako su i one narasle jako velike.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Sponzorirani linkovi | |
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma znaš odmaram oči na tvom zelenilu-šarenilu zaljubljena sam u tvoje kamenjare,divne irise i perunike,prekrasne campanule ma da ne nabrajam..ja sam si fino legla u travu i uživam
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najbolje bi bilo leći na tu krasnu travu i uživati u pogledu
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Posle setnje tvojim vrtom odmorila bi se na ljuljasci
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro sam se našetala i onda se lijepo odmorila na klupi,cvijeće ti je jedno ljepše od drugoga,neznam koje bi više pohvalila
|
|
hamara
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaki puta sve ljepše... više nemam teksta!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo ti imaš vremena za ljenčarenje, ali ni ne treba ti najljepše je da ko pčelica šetaš od cvijeta do cvijeta i uživaš u toj ljepoti - neka drugi ljenčare.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
springy
Pustio korijenje Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Juhuuuuuu!!!!!!Evo i mene!!!!!! I stvarno sam imala šta vidjeti! Prekrasne biljke, prekrasno dotjeran svaki kutak!!!!!Sve mi se sviđa!!!!!!!!!!!
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ahaaa vidla sam poziv na ljulju i trčim brzo da mi netko ne zauzme mjesto
volim prošetati tvojom hacijendom jer me uvijek oduševi neka nova kombinacija ili cvijetek ma to sam ti htjela reći...tvoj/moj calicantus se primiooooooooo i ja sam jaaaaako sretna |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
muhlenbergia
Trajnica Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Margarete možda spadaju u rod Pyrethrum.
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korjenko sve je lijepo i uredno, ali moram izdvojiti kampanulice i naravno kornus koji je
|
|
sutra je novi dan
|
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovi tvoji kamenjari me odusevljuju
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jučer sam šetala tvojim vrtom, urednim, savršenim. Čak ti je i luk vlasac upicanjen za razliku od mog razbarušenka!
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
woow korjenko predivno je od prve do zadnje slike..
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uredno i predivno.
Nadam se da ću i ja doći sa mojim vrtom na tu razinu Kako prihranjuješ onu vojsku tuja, dodaješ li nešto posebno izgledaju tako zdravo. Imam jednu, ali bi voljela sa izraste u pravu ljepoticu |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Campanule oduševljavaju, a hacijenda je tako lijepo sređena, zelena i rascvjetana
|
|
život je more
|
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve ti je prekrasno !
Može li ova ljepotica prezimeti vani ?
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može Anči. Preživjela je kod mene u gorju ali nikad da naraste, sve je usporeno zbog klime. Ako je kod tebe blaža klima nego Gorski Kotar definitivno može.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Odgovori | Stranica <1 9192939495 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |