katarina77 |
Odgovori | Stranica <1 171819 |
Korisnik | |
katarina77
Već proklijao Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
Sponzorirani linkovi | |
katarina77
Već proklijao Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima jos toga kaj ide na sajam al to ste vec vidle pa je glupo da i te opet stavljam... ove su nove
|
|
|
|
katarina77
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mozda i nisu onak kakve bi trebale bit uredne i nesto drugacije nabrzaka sam ih radila jucer i danas i nadam se da ce bar dvije bit prodane...
|
|
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma super su ti.
|
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kovčežić sa crvenim ružama i raspucanim poklopcem , nekoliko stranica unazad mi je za sada favorit.Vidim neke nove ukrase čipkom, ali za sada ostajem na crvenoj kutijici. Šablone mi se sviđaju, ja još neznam uptrebiti, nadam se da ću naučiti
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne su ti kutije i drzim ti palceve da ih i prodas... samo me nesto muci.. (doduse jos nisam popila jutarnju kavu pa je moguce da ne vidim bas dobro ) - je li na onoj skrinjici motiv naopako ili???
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
katarina77
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hehehe je naopak je zajebah se al to tak mora bit hihihih kasno sam primjetila da je naopak al kaj sad nemre sve bit po špagi
|
|
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
katarina77
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj hvala ti prima a ja kad sam dosla tam i vidla vaše radove skoro se napravila luda i dala petama vjetra . ma vaši radovi su mi predobri ja se fakat mogu sakrit iza vas..... al evo upak odvazila se ja pa ostavila vrecicu tamo
|
|
|
|
mima051
Pustio korijenje Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako smijem pitati(jadna u svojoj neukosti i neupućenosti)o kojemu sajmu to pričate?
|
|
katarina77
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga flora art
|
|
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super su ti kutijice, nadam se da je i prodaja bila dobra!
|
|
ANĐELKA
|
|
katarina77
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja zadnja informacija koju sam dobila nije bas ok.. sam jedna je otisla:(((
|
|
|
|
Šabica
Pustio korijenje Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
usprkos tome što je motiv naopačke i dalje mi se najviše sviđa ta prva kutija.
Stvarno ti je odlično ispala. Od boja, motiva i šablona, ako se ne varam. ova sa školjkama i kamenčićima mi je jako zanimljiva i također dobro odrađena. Žao mi je da se nije baš puno prodalo, ali čujem da se dosta žale da se svugdje samo gleda i da se jako slabo kupuje... |
|
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kato vrijedno zlato,sad mi je malo lakše po pitanju naopako stavljenog motiva,imam i ja jednu takvu grešku pa mi se neda dovršiti ju,jer motiv koji sam stavila dobila sam od jedne nesebične osobe,možda je tako trebalo da bude.
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve ljepša od ljepše,bravo!
|
|
Odgovori | Stranica <1 171819 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |