Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - cvijeće od rosa2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

cvijeće od rosa2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 66>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 14:56
jedna od mojih crvenihpenjacica penjacica
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 14:55
karanfili
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 14:54
jasmion
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 14:53
pogled sa dvorista(molim nepogled gledati veš)
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 14:52
I ja sam bila nalijepim zagorskim bregima,lijep pogled imašClap ,a kako su lijepe ružicesmile71
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 14:51
ruzaa
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 14:51
i "bergmanica "je pocela cvijetatiruzaa
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 14:50
i njen cvijetbijela
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 14:49
a sa druge strane ulaza nalazi se moja bijela ruza penjacica u kombinaciji sa loncijeromkombinacija
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 14:47
ukrasna trava dobivtravaena sa foruma samo neznam tocno od koga
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 14:46
samo jedan dio ruze mog susjruzaaeda koja raste na ulazu u moje dvoriste
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 14:45
pogled
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 14:45
pa na moj vrtpogled2
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 14:44
pa pogled iz moje sobe na zagorske bregpogled3e
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 14:43

Lijep ozdrav dragi moji iz suncem okupanog Zagorja kao sta sam obecala nekidan evo novih slika pogledza pocetak surfrinije sa prozora moje sobe

cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 11:50
Hvala Rosice, tako ću onda i ja učiniti s karanfilčićima. Predivno mirišuuuu i jako su lijepi u svim bojama!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 13:45
Ivna zaista neznam sta da ti kazem i kod mene doma je ok tud gdje sam stavljala granule ih nema ,al to sijemenje sam posijala na vrtu gdije i povrce jer doma nisam imala vise mijesta ,medutim moja se oranica iliti vrt nalazi između dvije koje se ne obrađuju i zarasle su travom do sad je bilo sve ok al ove god ih je donesel sam vrag i izgleda da im nist ne smeta .Anaida ja sam ih prosle god imala samo par grmova i kad su ocvali i stvorili sjemenke tj.sazrili samo sam pokidala cvijetove sa sjemenjem i stresla za par tjedana su isklijali i eto sad cvatu tako je moja baka radila godinama i jos ih i sada ima al ne toliko kao prije,znaci samo sijeme istreses kuda zelis i oni ce izaci ,no moram napomenuti da se boje mjenjaju nisu svake godine isti npr . tu gdje su lani bili boje trule visnje sad su tamno rozi i tako na nekoliko mjesta su se boje promjenile.
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 12:57
WinkLOLWinkLOL Turčini su i meni predivni, ali oprosti što sad ovak kak bedaček pitam - treba li ih saditi ili se sami rasijavaju...? Je sam ih lani posadila, ove mi godine divno cvjetaju i sad ne znam kako dalje prema njima moram postupati...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 12:49
Kak to? Mislim kod mene je se vidjelo da su krenuli ali našla sam ih dalje, sve posušene a čini mi se da ih i miris ili ne znam već što tjera jer dolaze puno manje, ni kiša im nije naštetila Confused...
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 12:28
vec sam kupila i granule i gel al  sad kad je padala kisa sve se otopilo i dosli su te se fino najeli ,nije bilo pomoci
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 66>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,215 sekundi.