cvijeće od rosa2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 66> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drage moje dame Gio,Bergenia,Mali Kaktus,Niho,Mira,Ivna,R.Sara,Anci39,Lantana i Mari zahvaljujem vam na posjeti mog malog carstva vidim da vam se svima sviđaju karanfili i panjevi ,ja obozavam karanfile od kad pamtim moja baka ih je uvijek imala nije bilo boje kakve nije imala ,a ja sad pokusavam odrzati tradiciju iako sam jos daleko za njom.Panjeve također jako volim nekako mi sve djeluje vise prirodnije kad sa njima nesto upotpunim.Niho draga reko mi je da ste pricali odmah kad sam dosla is trgovine.
Ivna susedice hvala bogu nije bilo vise ni jedne
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Rosa, ne ubijaj se skupljanjem tih slinavaca i ne žalosti se, odi u "Poljodom" i kupi Ferramol granule, vjeruj -pomaže
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
vec sam kupila i granule i gel al sad kad je padala kisa sve se otopilo i dosli su te se fino najeli ,nije bilo pomoci
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Kak to? Mislim kod mene je se vidjelo da su krenuli ali našla sam ih dalje, sve posušene a čini mi se da ih i miris ili ne znam već što tjera jer dolaze puno manje, ni kiša im nije naštetila
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Ivna zaista neznam sta da ti kazem i kod mene doma je ok tud gdje sam stavljala granule ih nema ,al to sijemenje sam posijala na vrtu gdije i povrce jer doma nisam imala vise mijesta ,medutim moja se oranica iliti vrt nalazi između dvije koje se ne obrađuju i zarasle su travom do sad je bilo sve ok al ove god ih je donesel sam vrag i izgleda da im nist ne smeta .Anaida ja sam ih prosle god imala samo par grmova i kad su ocvali i stvorili sjemenke tj.sazrili samo sam pokidala cvijetove sa sjemenjem i stresla za par tjedana su isklijali i eto sad cvatu tako je moja baka radila godinama i jos ih i sada ima al ne toliko kao prije,znaci samo sijeme istreses kuda zelis i oni ce izaci ,no moram napomenuti da se boje mjenjaju nisu svake godine isti npr . tu gdje su lani bili boje trule visnje sad su tamno rozi i tako na nekoliko mjesta su se boje promjenile.
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hvala Rosice, tako ću onda i ja učiniti s karanfilčićima. Predivno mirišuuuu i jako su lijepi u svim bojama!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lijep ozdrav dragi moji iz suncem okupanog Zagorja kao sta sam obecala nekidan evo novih slika |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
pa pogled iz moje sobe na zagorske breg
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
pa na moj vrt
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
samo jedan dio ruze mog susj
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
ukrasna trava dobiv
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
a sa druge strane ulaza nalazi se moja bijela ruza penjacica u kombinaciji sa loncijerom
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
i njen cvijet
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
i "bergmanica "je pocela cvijetati
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam bila nalijepim zagorskim bregima,lijep pogled imaš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pogled sa dvorista(molim ne
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |