OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 197198199200201 374> |
Korisnik | |
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Procvale mamine alstromerije!!!!
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Slikala sam mamine alstromerije, nije neka slika jer je smetalo sunce. ![]() Bilo bi puno više cvijeća, ali ih mama reže i nosi na groblje, dosta dugo izdrže u vazi. ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A nego kakvo
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasne biljke Otok! nadam se da je iznenađenje bilo ugodno
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
gazanije su stvarno super i ja ih volin samo još moram nać onu kojoj netreba sunca za cvast pa mi je kolekcija upotpunjena
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Gazanije su krasne, boje nježne a opet intenzivne... Pa onda ono dvoje zaljubljenih, zametenih na ogradi, pa ulaz, pa klematisi, prva ixia... Otok moja draga, ti već to znaš - meni se kod tebe sviđa sve!! Moram te malo zamoliti i da mamu posjetiš - i slikice iz njenog vrta, a posebno alstromerija čekamo
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Gazanije su prava divota
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Neću pjevati: cven, bijeli, plavi to je barjak....
Ali ti je cvijeće prekrasno i ne samo ovo trobojno.
Gazanije....Skupljaj sjeme!
![]() ![]() Ja sam u onaj kišni dan vidjela te šarene, al' više nisam imala kud s njima a sutradan kad smo se sastale ekipa 051, više nije bilo šatiranih ni u ludilu. Tako sam ja i dalje od žutog do narandžastog.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivan clematis, gazanije, felicija, wajgela..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Prekrasne gazanije, klematisi, felicija....Lijepe slike sa okvirima...
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Tiho, na prstima sam prošetala, nadivila se, malo odmorila, vratit ću se opet
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Koje gazanije
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
koja ljepota !
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Dorota Waltonowska od oca Jaroslawa, taj se klem sigurno još i tak zove, sigurna sam da sam to negdje pročitala.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma koji je da je, baš si lijepo pašu.
A čuj mene, neko poljsko ime, a ono Doroty Walton, baš prava poljakinja ![]() Kad sam (u prošlom stoljeću) bila u Poljskoj na odlasku ostalo mi je nešto zlota, a nije bilo baš nešto za kupiti, pa sam kupila jedno deset parfema Pani Walewska i sada mi se stalno to ime motalo po glavi. |
|
![]() |
|
Uletila sam ti sa postom između slikica, sorry, moram pohvaliti i gazanije, stvarno su prelijepe, boje su savršene, a onaj što si htjela kupiti, taj se zove Dorothy Walton (sin. Bagatelle) i taj sigurno nije ovaj tvoj. Taj Dorothy ima svjelo lila cvjetiće i špičaste latice. Ovaj tvoj je onda ipak Pink Fantasy, samo se na slici od odsjaja čini da ima kao štrafte. Veličina cvijeta ti zna varirati kod klematisa. I to je čist normalno. Cvjetova bude i malih i velikih, duplih i jednostrukih, sa više ili manje latica...to je kod njih uobičajeno. Čak i nijanse boja često variraju, vjerojatno nijansa ovisi o količini sunca ili tko zna čemu....uglavnom interesantni su i baš mi je drago da i tebe konačno vesele njihovi cvjetići
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Odlična ti je ova slika s gazanijama u raznim bojama
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Flavia, starosjedilac je najprije imao dva malo veća cvijeta onako svjetlo roza, onda je bilo par sasvim malih cvjetića potpuno bijelih. Sada opet ima cvijet, vidiš koliko je manji od ovog tvojeg. Nisu latice bijele, nego sasvim svjetlo roza.
Meni se čini da je to onaj za koji sam te pitala da li da ga kupim, pa si mi rekla da taj baš i nije nešto, sada se ne mogu sjetiti imena, čini mi se nešto na poljskom ![]() Ma nemam pojma o klematisima, osim što su mi lijepi, moram pod hitno naučiti. |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Divota!!!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kakva divna iznenađenja znaju prirediti!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 197198199200201 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |