Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kiki-Moja utjeha
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kiki-Moja utjeha

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 112>
Korisnik
Poruka
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 11:39
fino ti je ispala vaza,super a jos je tu i akvarijum sa zlatnom ribicom,bravo Kiksmile73i
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 11:55
Hvala mare.Polakirala,ali nakon ovoga definitivno probam peglu.Pitam se kakav je tesarolov lakić za čamce.Žutkast ili totalno bezbojan?Sarita,tvoja smeđa vaza mi je bila stalno pred očima ali uzalud.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 16:49
kikice sve ti baš, ama, baš prekrasno
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 22:58
Nikad čula za tak lak-tesarolov???
Tražila danas onaj za parkete...pa nigdje ga...ima još ovdje Baumarkt, tu nisam gledala, al ako ga ne bude...odustajem i vraćam se svom Hempelovom od 5 sati:)))
...a tako me vuklo o o 10-minutno sušenje

Kiki, molim te-kad peglaš stavi peglu na lagano, i kratko prijeđi peko papira za pečenje da ti ne požuti salveta ili da se zbog veće temperature ne digne boja.
Ja sačekam da mi se ljepilo/drvofix malo osuši pa onda peglam-nije dobro dok je vodenasto....ovo pišem da me ne bi slala, zbog ovog savjeta u...branje jagoda il šta slično
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 23:15
Vaza prva klasa.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 09:03
Ja vjerujem da su i druge marke akrilnih lakova za parkete dobri.Godinama imam u sobi na podu neki talijanski  lak koji je bio smiješno jeftin.Parket je još uvijek ko nov.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 10:46
Meni se vaza sviđa. Ovi nabori izgledaju kao da je takva struktura od vaze a ne salvete. Ali razumijem da tebe smeta jer to se svima nama događa da ispadne kako nismo zamišljali.
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 10:54
a nabori nisu trebali biti????
ajme... a ja kad sam je vidjela sam pomislila da si to bas tako i htjela napraviti... skoro sam ti poslala pp da mi objasnis kako si do toga dosla... ma ozbiljno, meni izgleda fenomenalno Tongue
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 10:55
vješalice su odlične smile71
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 22:04
vješalice su jako slatke.
a vaza je baš dobra s tima naborima, ja nekad ni ne ravnam salvetu jer baš volim te naboriće.
ovi nabori na vazi joj daju baš jednu dodatnu teksturu i odlični su.
smile55
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 22:38
slažem se da nabori ponekad daju onu posebnu draž kao na ovoj tvojoj vazi a vješalice su super smile141
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 22:48
Mare hvala na savjetu.Pegla je pravo otkriće.Uspjela sam ispeglati većinu nabora,makar je vaza lakirana.Sad su nabori plosnati pa se manje vide,a vaza je pod rukom glatka.Pegla na najjače i papir za pečenje.Malo bisernog akrila i još jedna ruka mat laka.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 10:53
Evo ispeglane vaze.

Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 19:54
i jasmin koji miriše i kroz ekran.Smile
meni je bila odlična i neopeglana jer su joj nabora davali baš zanimljivu teksturu.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 23:19
Ma ima i dalje nabore samo su manje uočljivi,a i slikano je iz daljega.Sad se mučim s plastičnom kanticom za zalivanje.Sutra fotka ako nešto ne zezenem.
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 01:28
A mislim...svaka ti čast kad si peglala preko laka-to nikad nisam probala jer sam mislila da bi se lak razmecka ("kad prelakiraš, gotovo je"), a još na najjače???...meni je bilo požutilo jednom zbog veće temperature... a zakon si, stvarno!
A ovo lipo cviće u vazi...jasmin...a slaba sam na bijelo cvijeće, inače...al stvarno je prekrasno za vidit!   
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 07:25
ika pa to je otkrice, pegla. Vaza ti je super.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 09:35

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 09:37
Boja ovih ruža mi je bila inspiracija.
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 10:06
Zar da ja prva kazem da je super, ne samo polivalka vec i ruze, sjecaju me na nas vrt kojega vise nema,.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 112>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.