moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Korisnik | |
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cure, baš mi je drago da vam se sviđa rad.. Thnx mucho, mucho..
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
predivno
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Italia moderna ! Samo trebaš potrefiti neku od boja koje su na stalku za noževe i biti će savršeno.
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
ništa dodati sve je na svom mjestu i predobro je.
Stalak je za poželjeti imati u svakoj modernoj kuhinji. Koju god boju odabrala za zidove to će pasati. ma bravo! ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Jos ne vidjeni moderan motiv, bravo
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Meni je u Friško..privukao pažnju ovaj neobičan motiv-odlično, ne dodaji ništa, taman je!!!
![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš je dobro, sviđaju mi se ovi kvadratići.
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Ne moraju uvijek biti ružice da ispadne nešto lijepo - komplet je stvarno ispao odličan baš sa ovim kockicama
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
pravi moderan kompletić s daškom retra.
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
odličan retro motiv...
potpisujem šabicu.... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Od tebe sam dakle ukrala ideju za cipke,hvala ti...Kutija za nož ti je super,jedino na tom uporabnom predmetu ne bi mogla staviti rožice...ovaj motiv super izabran...Originalno
![]() |
|
![]() |
|
Ajme cure baš mi je drago da vam se sviđa i motiv i rad.. Ja inaće više volim geometrijske i čiste oblike, ovaj retro look mi je the best (ima još jedna kombinacija sa krugovima, al me malo preveč asocira na VIP mobile, hahahaha).. Thnx vam svima na lipim ričima..
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Dobro nam došla (ja sam malo štrajkala) pa te nisam na vrijeme pozdravila
![]() Prekrasni radovi, sve mi se sviđa a cvjetna šetačica mi je mrakkkkkkkk Bit će ti lijepa kuhinja vesela i vedra ako je suditi po stalku za noževe i posudi za sol ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
retro,originalno,moderno. bravo!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Noga je bila srebrna pa sam malo bojama spužvala da pari da je skoro ruzinava..
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Bravo vania,makovi su predivni
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Super vania, a tek kad je upaljeno svitlo...ma stvarno super napravljeno!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |