moj vrt u slikama-jannette77 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678 |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jann dobrodošla
![]() drago mi je vidjeti novi vrtek za razgledavanje, a pužekima kupi klopicu u obliku plavih granula, posipaj okolo cvijećki i poželi dobar tek ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Dobrodosla ti nama,i nemas se cega stidjeti,svi smo mi bili pocetnici,a vazno je da volis biljke i jednog dana ce to biti tvoj cvjetni raj
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nema ničeg ljepšeg nego gledati kako raste i cvate ono što sama posadiš.
Vidjet ćeš kako ćeš uživati u djelu svojih ruku. |
|
![]() |
|
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
Hvala rain,da moram priznati da uživam ko malo prase pogotovo kad nešto novo sasadim a ono počne rasti,cvjetati!!
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Jako me veseli kad vidim da mladi ljudi počinju razmišljati i djelovati u skladu sa prirodom.Puno se nauči od nje,promijene se razmišljanja,a najviše se uživa.Zato,samo naprijed!Stvori svoj privatni svemir!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
To je prednja strana kod ulaza u kuću,a ovo je stažnja na kojoj treba još puno puno raditi!!! ![]() ![]() tu uz kuću su sve ruže,a i još sam ih zasadila po vašim savjetima i SVE su se primile!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kad sam ovo slikala samo su mi pakujci krasili dvorište.
|
|
![]() |
|
Odlučila sam staviti slike svog vrta iako me sram pored vaših.Ja sam vam dijete asfalta i ovo mi je prvi put da imam vrt ( nadam se i povrtnjak).Jako me veseli čeprkanje po zemlji,sađenje cvijeća i svakodnevno promatram kako koji napreduje (ko malo derište sam) i naravno koliko su mi čega puževi pojeli,e oni će me dovesti do ludila ![]() ![]() ![]() ![]() iz ovog malog kamenjara sam morala sve izvadit osim čuvar kuće jer su mi puževi skoro sve pojeli.
![]() a ovo su moje jagodice koje jako lijepo napreduju!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |