Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj vrt u slikama-jannette77
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj vrt u slikama-jannette77

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 23:36
jann  dobrodošla Smile
drago mi je vidjeti novi vrtek za razgledavanje, a pužekima kupi klopicu u obliku plavih granula, posipaj okolo cvijećki i poželi dobar tek  Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 23:28
nema apsolutno nikakvog razloga da te bude sram!
Već za nekoliko mjeseci neke praznine će se popuniti, ono što je posađeno će se razbujati, a ti ćeš sve više i više uživati...
lijepi pozdrav i samo nastavi, željno očekujem nastavak

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 23:13
Dobrodosla ti nama,i nemas se cega stidjeti,svi smo mi bili pocetnici,a vazno je da volis biljke i jednog dana ce to biti tvoj cvjetni raj
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 22:35
Nema ničeg ljepšeg nego gledati kako raste i cvate ono što sama posadiš.
Vidjet ćeš kako ćeš uživati u djelu svojih ruku.
Na vrh
jannette77 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 138
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jannette77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 22:34
Hvala rain,da moram priznati da uživam ko malo prase pogotovo kad nešto novo sasadim a ono počne rasti,cvjetati!!
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 22:25
Jako me veseli kad vidim da mladi ljudi počinju razmišljati i djelovati u skladu sa prirodom.Puno se nauči od nje,promijene se razmišljanja,a najviše se uživa.Zato,samo naprijed!Stvori svoj privatni svemir!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jannette77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 22:21

To je prednja strana kod ulaza u kuću,a ovo je stažnja na kojoj treba još puno puno raditi!!!

tu uz kuću su sve ruže,a i još sam ih zasadila po vašim savjetima i SVE su se primile!!!
kad sam ovo slikala samo su mi pakujci krasili dvorište.
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jannette77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 22:12

Odlučila sam staviti slike svog vrta iako me sram pored  vaših.Ja sam vam dijete asfalta i ovo mi je prvi put da imam vrt ( nadam se i povrtnjak).Jako me veseli čeprkanje po zemlji,sađenje cvijeća i svakodnevno promatram kako koji napreduje (ko malo derište sam) i naravno koliko su mi čega puževi pojeli,e oni će me dovesti do ludilaAngry svakodnevno se borim s njima!

iz ovog malog kamenjara sam morala sve izvadit osim čuvar kuće jer su mi puževi skoro sve pojeli.
a ovo su moje jagodice koje jako lijepo napreduju!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,199 sekundi.