Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gioiaa-dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gioiaa-dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 39>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 21:42
Puno nas je na CIF-u pa sad ciljano odlazim u vrtove gdje znam da ću odmoriti oči, napuniti dušu, sve je opet krasno kao i uvijek kod tebe!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 11:32
smile94
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 13:41
greskom orhideje...trebale su biti moje petunije
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 13:40
kontesaa svasta sam sadila,pakujce,iberise,jastucac,orijentalni crveni mak,gipsofila,statica,ivancice,seboj,jedn.kokotic,crnooku suzanu,suvocvat,macinu travu,cosmos,gailardia,...neko seme i nije niklo...a jucer i danas sam posadila petunije,ostic,lepog jovu,muskatle...ma svaki dan imam posla,kao i svi mi,ako nista cupa se korov,kosi,zaliva...ne svidja mi se sto je ovako upeklo sunce.
nove petunije

a da,i gorucu ljubav sam sadila,nesto moj proizvod,a i deset kupljenih,volim da mi se plavi u vrtu...i nekoliko ljubicastog alisiuma

gazanije

ostic i djirani

lepi jova

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 12:28
Gio šta si to sve sadila?
a micika sve drži pod kontrolom Big%20smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 00:48
otkad nisam posjetila svoj dnevnik?
nadam se lucy

evo da obelezim sta sam danas radila,bar jedan deo.

i na kraju rupa umjesto salix-a

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 00:01
Gioiaa, pa ti si se doista lijepo ponovila. Jedva čekam posjetiti tvoj vrt i vidjeti kad se to sve rascvjeta. Bit će to ljeto za sjećanje. 
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 22:32
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 09:32
rado bi ispraznila nekoliko

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D3IIzNj559Zo&h=98f527de604837ffe05cd0d86db0ee74
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1556
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 08:05
pa ti si izpraznila trgovinu,prekrasno
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 07:19
i tri kane sam kupila
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 07:18
u suotu sam posijala ostatak sjemena,usput kupila nekoliko biljcica

Ruzu iz Jerihona(Selaginella lepidophylla)kupila sam prijateljici za rodjendan
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 09:15
i ja jedva cekam
jucer je bio udarnicki dan,posijala sam neke cvecke,nadam se uspesno,u subotu cu ostatak ,kopkala,cupkala travu,ma vise i ne znam sta sam sve radila.
evo Gula i mame,obavezno joj pomaze-smeta

ne secam da li sam postavila ovu sliku,mislim da nisam,ako jesam,izvinjavam se...
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 13:10
Auuu, Gio, kolko divote! Ovi hemeronešto su ti prekrasni! Jedva čekam kad procvjetaju da sličice vidimo!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 11:10
makk iz Holandije

mysty-da,bas sanjam o takvom vrtu
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 12:20
Vjerujem da ćeš uživati razmještajući svo to sjeme, pa čekajući da nikne i procvjeta smile57

Ali jedna tvoja fotkica nije mi dala mira, ona gdje si slikala svoje guske. Prisjetila sam se jedne fotkice s neta koja me tada oborila s nogu, a u tvom vrtu jedino još nedostaju ruže pzavice da napraviš nešto slično. Nazujala sam se dok sam je opet pronašla, znam da nisi tražila savjet, ali barem je pogledaj i malo razmisli..

Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 11:50
WOW, koji Hemerocallisi. Kad to sve procvjeta, e to će biti nešto posebno.
Možeš li mi, molim te, napisati odakle su uvezeni, tj ko je proizvođač? Hvala.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 10:58
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 09:51
jucer su stigli hemeroccallisi,posadjei su,nadam se da ce se primiti,mada nisam bas zadovoljna,vec su krenuli i listicu su svetlo zelene boje...
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 22:48
posadila sam macuhice,jaglace,nesto presadjivala...okopavala,zatim posadila bast.ananas,nerine,ljiljane...
a jos nista nisam posijala,sve nesto odlazem.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.