Mačkove slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 36> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eto posle setnje bi bas prijala tortica
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Krasni tulipani i panj! |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tulipani su očaravajući a sve ostalo prekrasno.
Panj je naravski pravi car u tvom vrtu!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Čuj draga, sline mi tak cure da sam zabalila cijelu tastaturu, ali više na tvoj vrt nego na tortu, ma dobro, i na tortu, priznajem.
Kaj hoćeš, meni se pakujac jako sviđa, boja je posebna, lijepa originalna.
Sve je kod tebe tak upicanjeno, kak po špagici, jabuke poblajhane i pune predivnih cvjetova. Jel ima dovoljno pčelica?
No neprikosnoveni kralj tvoga dvorišta je tvoj impozantni panj kojeg si tako krasno ukrasila.
![]() ![]() ![]() lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
potpisujem sve gore navedeno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Ja bih lijepo molila reznicu kozjokrvine. Smiluj mi se!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Ovčica, možeš ti i u živo moliti! Sutra ti ponesem!
Cure, hvala na pohvalama! Sara tebe čekam na jesen kad ti se jabukice toliko sviđaju! |
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Bed mi je klečat uživo, ovako je puno lakše i bezbolnije
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Prekrasno! Onaj panj me raspametil!!!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sve je herzig cvijeće,a i torta za 5+
![]() dođi po one biljke još se može saditi, u svibnju se sve prima,provjereno! ![]() |
|
![]() |
|
Evo sličica, jedva sam stigla, u subotu sam se "ubila" od posla, pljevila i sadila, pa evo da još tu stavim sličice:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Ruže, klematisi, pakujci.....ma super!!!! Uživala sam u novim slikicama
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
crvene ruže,penjačice,kamenjar,cvijeće u posudama..
![]() sve je super! a šta ti je ovo ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Pre,pre,predivno cvijeće,ali moram samo malčice izdvojiti onu ukrasnu teglicu sa čuvarkučama,toliko mi je simpatična i slatka
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja sam uzivala
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ufff, što mi radiš s ovim!
![]() A mogu samo zamisliti kakva će to biti divota kad ti ruža zagrli cijelu svoju penjalicu! |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mačak, super slikice pravog rascvjetanog proljeća si nam darovala!! Odlično!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |