LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 111> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno cvijeće, ovaj put posebno ruže, krasno si aranžirala one vaze
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ništa neću reći samo "Monica"- fantazija u narančastom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Nastavak... Na zidiću Bijele Bacope i lobelie
![]() izmedju Impatiens N.Gvinea
![]() Druga strana rascvjetane terase
![]() Moj omiljeni kutak na terasi za odmor i opuštanje
![]() Bungica stablašica, treći pokušaj, ako me i ova napusti, definitivno odustajem
![]() Auruma Italicuma, ima svugdje
![]() Procvjetale i Tradescantie
Tradescantia Zwanenburg Blue
![]() Tradescantia Karminglut
![]() Rododendron Gomer Waterer
I za kraj
Ruža "Noblesse"
![]() Monica
![]() Pokrivačica tla Swanny
![]() ![]() Mini Pink Simphonie
![]() ![]() Grmolika ruža, ime ne znam
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bravo za nove stanovnike tvog vrta
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Moj "ulov" u Decori Buzet, prethodno planiran
Hoste, lijevo u sredini Hosta Halcyon desno Golden Tiara već na mjestu
Sasvim na vrhu Hosta undulata/Hoya/ pri dnu, ne znam vrstu, Šmrčkina Moja je na starom mjestu u velikoj vazi
![]() Još neposadjeno, Achillea Moonshine i Forncett Fletton, Veronica spicata Blauteppich, Erigeron speciosus "Schwarzer Meer, Fucsia Magellanica, Monarda Pettite Delilight, Houttuynia Cordata "Chameleon"i poklon sedum
![]() Poklon od Vere/ naravno po mom izboru/
![]() A sada dok ne posadim, par slikica, pa onda panoramske slike smještaja u vrtu /i reziltati pretumbavanja/
Saint Paulie ponovo cvatu i punde su pupoljaka
![]() ![]() ![]() Cotoneaster i Heuchere prekrivene bijelim laticama Philadelphusa
![]() Gaillardie
![]() Hoyina Scaevola cvate
![]() Panj je dobio stalne stanovnike Scaevolu i Russeliu
![]() Dosadili su mi dugogodišnji Impatiensi, pa je zidić na terasi dobio novi "imidž"
![]() Nastavljam.....
|
|
|
![]() |
|
Hvala Cimi draga. Pretumbala sam skoro pa cijeli najdoniji dio vrta.
![]() |
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Tvoja postava tegli na terasi je jako ozbiljna konkurencija Triši. Pravi si čarobnjak u postavljanju tolikog broja tegli, a interesira me što si to pretumbavala?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lora, Lora, ma baš me zanima gdje ćeš smjesti onu hrpetinu cvijeća, koju si jučer kupila.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Očito sam još spavala kad si prošetala. A Miškec ti spava dok i ja
![]() ![]() Hvala ti na pohvali i dodji opet.
Upravo sam počela doljnji dio totalno pretumbavati, pa će uskoro biti nova postava, nadam se da će biti na bolje.
Stalno mi se po glavi vrzmaju nove ideje......
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Lora,si me vidla kak po kiši hodam tvojim vrtom?Baš ti je krasan,nisam niš dirala,zapravo sam došla ukrasti Miškeca,ali ni on,izgleda,ne voli kišu ko ni moj princ.I tak-niš od mog nauma.
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Briši poruke, u crvenom si
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Predivno Lora
![]() Ja sad čekam onu novu biljku
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Pravi cvjetni raj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno i prekrasno, kod tebe samo ljepota. Kako je lijepo biti svaki dan na svome i u svom vrteku činiti čuda, a tek piti kavicu na tvojoj terasi. Divota
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
aj ajjajjjj Konti. Bankrotirat ću
![]() |
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
a flora u zagrebuuu?
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno Lora,i ne znam sta da izdvojim kad mi je sve
![]() |
|
![]() |
|
Triša, Konti hvalaaaaa
Konti Oxalis sam nabavila na sajmu u Opatiji. Sad čekam floru u rijeci. Imam već nešto u vidu
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ajmeeee koliko sam lijepih novosti propustila
![]() Lore pa niej loše imati mlade i jake pomagače ![]() nego vidim ja tu viseći sempić i ostanem paf...pa te još nisam vidla (i bolje naravno) ![]() ![]() odaj mi tajnu gdje si nabavila ovaj crveni oxalis...super je i baš mi je drago da je campanula tako lijepa...mora jer takva je uputstva dobila (nesmiješ osramotiti dvorište iz kojeg ideš na put ![]() ![]() Lorek stvarno je super vrtek i veselim se novim sličkama ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Nastavljam
Šmrčkice, uspjela sam spasiti dva pelcića Aptenie
![]() Anthurium, siromah od kiše iako je pod stolom, jedva je živ
![]() Dihondra Argentea Silver i Acurus variegata
![]() Oxalis cvijeta
![]() Otokova Felicija se prelijepo rascvijetala
![]() Zna se za kraj su ruže
Penjačica Decor gledana odozdola
![]() Penjačica Grand Hotel
![]() ![]() Slike nisu baš najbolje, kiša a i fotić me nešto zeza
![]() Za sada to bi bilo sve. Ima još, ali drugi puta
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |