mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 100> |
Korisnik | |
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mare, neponovljiva mare
![]() makovi su mi mrak, i nisam ni mogla vidjeti da je eksterijer boce u sivo-betonskim tonova, tj. ljepše rečeno mat-srebrnkastim ![]() ![]() I dobro da je sve otišlo krivo jer su mi ovi bijeli cvjeteki mrak, strašno mi se sviđa taj rub po boci ![]() A kutijica mi je vjerovala ili ne iznutra ostavila dojam da je to perlasto kožna unutrašnjost s utisnutom šablonom ![]() Kutija je u svakom slučaju predivna i elegantna neovisno o mojim maštovitim viđenjima onog čega nema ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Morala sam ovo vidit i u tvojoj galeriji...zbog malo više slika.
Ubila si me u pojam s ovim efektom bisera, dvostruki dekupaž, itd....nikad ja povatat sve konce ![]() A šta reći za ove tvoje radove?! Dobro je kami rekla: neponovljiva mare! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
I jedan i drugi uradak za deset,a u bočicu bi najbolje legla domaća višnjevača koju radi moja mama.Živjele tete salvete.
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
boca je stvarno dobra i baš su joj ti bijeli cvjetići dali dodatnu draž. Često baš iz neke "greške" nastane odličan rad ili se rodi nova luda ideja.
Kutijica je božanstvena, potpisujem maredelmare i kami. ![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Mare je i dalje u svom perfektnom stilu. Radovi savršeni, bezgriješni, ......tko će te dostići. Teško te je pratiti. Baš sam razočarana. Ona galopom, a ja laganim kasom. JOJ!
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Mare ovo je super ne znam što me više dojmilo. Obožavam ove boce dvostrukog decoupagea. probala sam to i jako mi se sviđa. Ovi makovi su tako efektni a i podloga je meni odlično ispala. Baš im paše ta siva boja. Kutijica jednostavna ali ono manje je više tu to potvrđuje. Ovaj lak mi moraš poslikati da to idem kupiti. Broš me najviše oduševio, pa idem sada posjetiti tvoj blog.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Mare, Mare, neumorna Mare ,boca ti je mrak. A šta da te više hvalim kad si i sama svijesna te ljepote ( molim bez lažne skromnosti ).Kad sam vidjela izradu broša sjetila sam se kako smo- dok sam još išla u školicu- za majčin dan izrađivali broševe. Dobro, ne ovako ali bili su broševi od zrnja kave, kukuruza i više ni sama ne znam čega ali bili su lijepi.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
pogledala sam blog!super je!a tek ovo,stvarno ti se divim,neumorna,neuništiva!!!
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Pogledala sam na blogu izradu broš-ružice.
Od patenta?! Moooliiim!!!!!!! Nikad ne bi pogodila! Mare, nema šta tebi ne ide. ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Napokon sam stigla i do tvoje stranice, ma perfektno.
Znas kako onaj kaze prefektno. ![]() ![]() Kupila onaj glassdeco, super, ali uzela i bezbojni ali narandjastu boju da probam, super ispada cak mozda lijepse nego 3D. |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
boca mi je super...ali...kutijica... oduševljena sam njenom decentnošću i profinjenošću... jako, jako, jako...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
uf,uf baš sam zanemarila svoju galeriju......ajd što nemam inspiracije za raditi ali da ne dođem ni zahvaliti!!!.....e to nije u redu....
zato drage moje tete salvete hvala vam da me rpratite i dajete podršku......svima velika pusa
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mareeee! Pročitala u mojoj galeriji, pa da ti napišem i ovde: zabezeknula sam se kad sam pročitala da ti ovo radiš nekih 9 mjeseci...ja po tvojim radovima mislila da radiš...a bar 2-3 godine...e pa stvarno..
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Mare ona pocela kadi i ja a vidi kolika je razlika izmedju nas dvije, ona bi mogla otvoriti skolu, ali se neda.Ima savrsene radove.
Skolica. |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
kako je Primavera napisala... ovo je marenostrimično... apsolutno predivna kutija...
![]() i necemo ti zamjeriti, samo ti odmaraj, nemoras cak ni komentirati nista na forumu... sakuplja ideje a mi cemo biti strpljivi dok te ponovno ne uhvato marenostrimitis ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
hvala svima i velika pusa
![]() jedva sam pronašla svoju galeriju a kad sam kročoia u nju od prašine i paučine se nije niš vidjelo.....pa da malo počistimo i oživimo ovaj kutak našeg kreativnog svijeta......
![]() radila sam etuie.......prije 10-tak dana sam na putu za slavoniju skrenula u zg.......našla sam se s prijateljicama a nakon toga sam otišla pogledati šta nudi megacolor.....i oduševila se njihovom patinom i gelasto-prozirnim twin colorom......
na etuima sam s jedne strane stavljala motiv a onda sve povezivala šablonama......za šablone sam koristila sam twin color boje iz chemaca ......i jako puno radila rukama i prstima........sva nijansiranja i patiniranja sam radila prstima i beskrajno uživala....
afrika 2x......masai ratnici i piramide....
![]() glazba......violinski ključ i zvrk-hanuma....
![]() morski motivi 2x......svjetionik i jedrilica na uzburkanom moru....
![]() etui s ružama i mala damska tabakera......
![]() jedan mali novčanik,podsjetnik na pariz i dvije kopče za kosu.....
na jednoj ornamenti a na drugoj klimt......kompletirala sam privjesak koji sam nedavno radila.......
![]() |
|
![]() |
|
ma moram ovo pa taman me leđa ukočila:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
a sta drugo ocekivati od majstorice nego savrsenost.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
mare sve je prekokrasno, svaka čast na ideji....a posudiš mi malo kopču na kojoj je klimt....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |