Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Saara - radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Saara - radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 56>
Korisnik
Poruka
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 12:42
Kako ste me iskomplimentirale. Puno vam hvala. Nemojte se zafrknut to nije onaj cracle u koji se utrljava (sotille ni medium), A nije ni onaj obični koji raspuca boju. To je četvrta vrsta cracle classic-Lumos
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
katarina77 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 231
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 13:18
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 18:28
ne izgleda mi da nemaš inspiracije u plavome.
prekrasne su kutijice sve si mi oči ispale
 smile203
Ovaj novi lak je baš interesantan, efekti su predobri kao i kombinacija s dodanim zlatnim ružicama. Zanimljivo i svakako odlično!
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 18:36
Šabica nije to takav efekt nego mi nije ispalo kako sam htjela pa sam bojala. Mislim, da znaš ako bi kupila...kad završiš s postupkom trebat ćeš tapkat boje u raznim nijansama. Pitaj ako budeš radila pa ću ti objasniti. Fala na pohvalama.
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 18:58
smile89vesela, modra kutijica, neznam koja je ljepsa....lak, sablonice,preslaaatkooo!!! smile169
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 22:08
a da, pročitala sam da ti nešto nije uspjelo pa sam se zblesirala.
ali sad si postavljam pitanje kako ti je onda kad ti uspije???
ma predobro je, efekt je na kraju smile227 efekt.
baš mi je super što su pukotine bijele, a ne neka tamne.
Kad ću kretati u takvu avanturu javim ti se za savijet, a ti i dalje radi ovakve prekrasne greškice.
hehehehehehe

Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 23:08
Ja probala jednom taj classic, meni ispale blesave pukotine-ništa slično tvojima...više mi ličilo kao da sam radila s jednokomponentnim-zašto to?
A također mi se boja podigla-jel se tebi to događalo, i šta poduzimaš u vezi toga?
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 07:52
Hi hi hi!!!

Maredelmare nemam pojma. Dva puta sam ga radila. Prvi put sam stavila previše stepa2 i izgledalo je da će gornja boja sva otpast, a drugi put sam stavila manje i super se raspucalo samo s nekim mrljo-pukotinama bijelim gdje je trebalo biti modro. Ne znam. Nisam ga usavršila.
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 08:35
Saara...neznam dali sam dobro skužila ali ti između stepa1 staviš  boju pa onda step 2..meni treba malo duže da skužim neke stvari ...idem probati..kada napraviš nešto taaako dobro kao onu plavu kutijicu trebala bi slikati svaki potez....smile219, još jednom....kutijica je suuuper
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 08:48
Andora pročitala si da je to cracle classic? moram naglasit jer ga se ne koristi češto. On je u dva koraka i tako se mora koristiti. Boja pa step 1 boja pa step 2. Piše na pakiranju.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 15:34
A tu sam se i ja bila malo zaletila-i ja sam bila pomislila na medium, a posle skužila da si bila napisala classic.
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 01:38
Svi komplimenti tebi su upućeni,bože da mi je samo jedanput napraviti ovakvo raspucavanje,a što se može kad kod nas nema materijala....
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 20:58
Evo jedno ogledalo za pričest

Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 20:59
I nova kutija. Znam da su vam motivi možda dosadili ali što mogu kad baš takve žele

Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 20:59
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 21:00
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 21:25
smile57krasna kutija,sva u duhu tog vremena..... bravo sara prelijepo si sve ukomponitala,cestitam.smile93
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2010 u 00:56
Joj vi s tim ogledalima...i opet onaj krakle...tako dobro, tako super...a ja to ne znam napravit

Kutija mi je odlična, meni dobro skombinirani motivi nikad nisu dosadni...al što si smjestila ovu šablonu...pa to ti je! Ovo još nisam vidila, al mogu reć da mi je pun pogodak!   

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4849505152 56>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.