OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 171172173174175 374> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niho, neću više
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobro, dobro, lijepe su slike, ali Nihine su ipak...
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma Niho bi se trebala zaposliti u staklarskoj radnji i raditi okvire za slike, što sam ja prema njoj, nitko i ništa
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Službeno izjavljujem, pred svjedocima
![]() ![]() ![]() Otok molim te da se držiš
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lako Nihi kad ima advokate koji ju brane
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Sve odise lepotom a i taj sused stvarno vredi kad ima onakvu feliciju
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga moja, iz zagrebačke hladnoće i sivila izazvanih tmurnim oblacima,bila je potrebna sekunda-dvije da mi se razgali duša od ljepote
tvojega vrteka. Kakva raskoš, koji vatromet boja i oblika.
Prekrasno ti sve procvalo, a i sukulenti među njima su neodoljivi , a naravno i kameleon, koji se zamaskirao među bujne ljepotice.
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Vrt ti je stvarno predivan..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
OTOK
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Vidim povela se rasprava čiji je umjetnički rad savršeniji,ili ovaj od Otok ili Nihin- e tu se ne bi štela mešat
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kad se dogovorite čiji je rad ljepši javite nam pobjednika hahaha.....
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Toliko vrsta lijepih zdravih biljaka je u tvome vrtu - pravo uživanje za oči i dušu.
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Pregledala sam 20-tak stranica da nisam ni primjetila kako sam daleko
otišla. Nemam riječi - definitivno moj novi uzor! Sve je pomno složeno
tako da izgleda kao da reda nema i takvi vrtovi su mi najljepši!
Izgledaju tako bujno, divlje i samoodržavajuće a znam da je puuuuuuuuno
truda uloženo svaki dan da bi tako izgledao! Skidam kapu!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima, trudim se i uživam u cvijeću.
|
|
![]() |
|
Dobro došli moji gosti mili!
Dok se još može proći dvorištem ![]() Evo za danas malo margaritica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() procvao je moj prvi pakujac ![]() i jedna ixia ![]() gailardia ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ulaz je
![]() A inače ova "gužva" s cvijećem je prekrasna.Stvarno ti je vrt
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma krasno je bolan a gdje su okvirići OTOK pa šta bi bolan ne slušaj ih zavide ti
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Uf
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Za sada mi u vrtu javiše i najljepše cvatu tvoja felicija i bijele margaretice. Sad kad vidim tvoje mislim da ću si i ja povećati kolekciju! Baš su ti lijepe!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 171172173174175 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |