cvijeće od rosa2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 66> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Panjevi su super
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
daj mi molim te reci ovaj cvijet u jezeru što imaš...čini mi se da žuto cvijeta....kako si ga posadila u jezero...u posadi je nekoj ili onako direkt na dnu.....
ja imam takav ali nije u vodi...niasam ni znala da se to tako sadi..... |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Drage moje ljubim vas i saljem
![]() Niho ajd nemoj biti umisljena pa priznaj da su moji ljepsi cekaj samo da se svi rascvatu kako treba,pa da ih onda vidis.
Nichil draga to ti je inace biljka koja najbolje raste u vodi ali moze rasti i bilo gdje drugdije ja imam jedan grm posađen kraj ograde ,drugi kraj terase, a ovaj treci sam posadila u kanticu i potopila ga u jezerce .Inace to ti kod mene u Zagorju raste po barama ili mocvarnim livadama,mada ga u zajdnje vrijeme dosta susrecem i po zapustenim pasnjakima.
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma nisam umišljena več teško ti priznati poraz da je moje ljepše ali ok opostiću ti za sad
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Ma da mi neces biti tuzna posaljem ja tebi na jesen i malo svojih da popunis zbirku,jelde da je dobra slika.
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hajde onda pa posalji da te vidim
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
cure se natječu čije je cvijeće ljepše he he he
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vidim da imamo skore iste irise
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Kada god prošećem kod tebe, pronađem neki interesantan detalj.
|
|
![]() |
|
Kaktusicu ma ne natjecemo se mi samo se malo salimo
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
a sad slijedi serija karanfila nisu jos procvijetali do kraja al nema veze jer prekrasno mirisu
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
jedan dio prilaza
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ni kod mene t.karanfili nisu se bas rascvjetali,ali mirisu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |