jedan friški vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 27> |
Korisnik | |
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Obožavam ruže
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
stvarno imas predivne ruze
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Goga Zg, Gioiaa, Lantana, Lucy, mali kaktus, Kiki-ko, Maslačak 7, Primorka, Stefkaja, Anaida, Mira 021, Otok, Mari 5510, rosa 2, Medvjed 34, Misty-da, baka, retriver Sara, kat.rea, renn, Triša, Nuna, Niho, minimode - hvala vam svima na lijepim riječima. Sretna sam što sam komadić prirode oko sebe uspjela podijeliti s vama i uljepšati pokoji vaš trenutak.
Vaši su me komentari jako razveselili. Ovo me još ohrabrilo da nastavim uređivati svoj mali vrt. Veliki, veliki pozdrav! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Divlja trava "dražesno" upotpunjuje kombinaciju...
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Sve je lijepo ali žuta ruža je predivna.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za ruzu potpisujem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Maestrala baš je lijepo u tvom vrtu, rascvjetano, ruže su krasne, ovu posljednju penjačicu imam i ja, ali je mala, nadam se da će biti lijepa kao tvoja.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
predivne ruže maestral, a i surfinije su već velike i lijepe!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Retriver Sara, hvala na podršci i lijepim željama.
Trudit ću se opet stavit pokoju sliku. ![]() |
|
![]() |
|
Stefkaja, kad sam počela s vrtom žute ruže su mi bile favorit. Ovu malo neobičnu sam morala nabaviti...
|
|
![]() |
|
Gioiaa i minimode, na žalost ovo su još lanjske slike. Pravo proljeće u mom vrtu debelo kasni, čak nemam još ni sve sadnice koje su mi u planu. Nadam se boljem vremenu ovaj vikend pa da napokon krene
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |