Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 112> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fino ti je ispala vaza,super a jos je tu i akvarijum sa zlatnom ribicom,bravo Kik
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Hvala mare.Polakirala,ali nakon ovoga definitivno probam peglu.Pitam se kakav je tesarolov lakić za čamce.Žutkast ili totalno bezbojan?Sarita,tvoja smeđa vaza mi je bila stalno pred očima ali uzalud.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
kikice sve ti baš, ama, baš prekrasno
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Nikad čula za tak lak-tesarolov???
Tražila danas onaj za parkete...pa nigdje ga...ima još ovdje Baumarkt, tu nisam gledala, al ako ga ne bude...odustajem i vraćam se svom Hempelovom od 5 sati:))) ...a tako me vuklo o o 10-minutno sušenje ![]() Kiki, molim te-kad peglaš stavi peglu na lagano, i kratko prijeđi peko papira za pečenje da ti ne požuti salveta ili da se zbog veće temperature ne digne boja. Ja sačekam da mi se ljepilo/drvofix malo osuši pa onda peglam-nije dobro dok je vodenasto....ovo pišem da me ne bi slala, zbog ovog savjeta u...branje jagoda il šta slično ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Vaza prva klasa.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ja vjerujem da su i druge marke akrilnih lakova za parkete dobri.Godinama imam u sobi na podu neki talijanski lak koji je bio smiješno jeftin.Parket je još uvijek ko nov.
|
|
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Meni se vaza sviđa. Ovi nabori izgledaju kao da je takva struktura od vaze a ne salvete. Ali razumijem da tebe smeta jer to se svima nama događa da ispadne kako nismo zamišljali.
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
a nabori nisu trebali biti????
ajme... a ja kad sam je vidjela sam pomislila da si to bas tako i htjela napraviti... skoro sam ti poslala pp da mi objasnis kako si do toga dosla... ma ozbiljno, meni izgleda fenomenalno ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
vješalice su odlične
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
vješalice su jako slatke.
a vaza je baš dobra s tima naborima, ja nekad ni ne ravnam salvetu jer baš volim te naboriće. ovi nabori na vazi joj daju baš jednu dodatnu teksturu i odlični su. ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
slažem se da nabori ponekad daju onu posebnu draž kao na ovoj tvojoj vazi a vješalice su super
![]() |
|
![]() |
|
Mare hvala na savjetu.Pegla je pravo otkriće.Uspjela sam ispeglati većinu nabora,makar je vaza lakirana.Sad su nabori plosnati pa se manje vide,a vaza je pod rukom glatka.Pegla na najjače i papir za pečenje.Malo bisernog akrila i još jedna ruka mat laka.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
i jasmin koji miriše i kroz ekran.
![]() meni je bila odlična i neopeglana jer su joj nabora davali baš zanimljivu teksturu. |
|
![]() |
|
Ma ima i dalje nabore samo su manje uočljivi,a i slikano je iz daljega.Sad se mučim s plastičnom kanticom za zalivanje.Sutra fotka ako nešto ne zezenem.
|
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
A mislim...svaka ti čast kad si peglala preko laka-to nikad nisam probala jer sam mislila da bi se lak razmecka ("kad prelakiraš, gotovo je"), a još na najjače???...meni je bilo požutilo jednom zbog veće temperature... a zakon si, stvarno!
![]() A ovo lipo cviće u vazi...jasmin...a slaba sam na bijelo cvijeće, inače...al stvarno je prekrasno za vidit! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
ika pa to je otkrice, pegla. Vaza ti je super.
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Boja ovih ruža mi je bila inspiracija.
|
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Zar da ja prva kazem da je super, ne samo polivalka vec i ruze, sjecaju me na nas vrt kojega vise nema,.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |